Raúl Vaos, número 22 de Més País a les eleccions al Congrés

L’exintegrant de Molins Camina i exmembre d’Equo Catalunya, Raúl Vaos, ocupa el número 22 de la llista del partit d’Íñigo Errejón per Barcelona a les eleccions generals del 10 de novembre.

Raúl Vaos en un imatge d’arxiu // Jose Polo

El molinenc Raúl Vaos s’integra a les files del partit d’Íñigo Errejón, Més País, ocupant el número 22 de la llista de la formació a la província de Barcelona per a les eleccions generals del proper 10 de novembre.

Vaos defineix la plataforma d’Errejón com “un projecte il·lusionant” que pretén donar resposta als electors descontents i abstencionistes per la falta de govern. En declaracions a Viu  Molins de Rei, Vaos opina que “hi ha un buit socialdemòcrata que cal omplir”, a més de posar al centre qüestions com les polítiques socials, la sanitat, les pensions i l’ocupació de qualitat.

Implicat en el teixit polític i social del municipi, Vaos té experiència en política local. Ha format part del partit Molins Camina, del qual en va ser un dels fundadors i un dels candidats que es va disputar amb l’actual regidora de la formació, Ana Aroca, encapçalar la llista del partit a les eleccions municipals del 2015. El molinenc també ha estat membre de la plataforma Equo Catalunya.

Vaos no és l’únic molinenc present a les llistes electorals pel 10 de novembre. Albert Bortran també hi és com a número 2 de la llista electoral de la CUP.

Recomanacions personalitzades