Albert Botran, número 2 de la CUP a les eleccions al Congrés

El molinenc, que va ser diputat de la CUP al Parlament en la legislatura passada i regidor al municipi fa dos mandats, encapçala la llista dels anticapitalistes per Barcelona a les eleccions espanyoles del 10 de novembre al costat de Mireia Vehí.

Albert Botran quan era regidor al consistori // Ajuntament de Molins de Rei

Albert Botran torna a l’escenari polític com a número 2 de la llista de la CUP per Barcelona a les eleccions al Congrés del 10 de novembre. El molinenc, que va ser diputat de la formació anticapitalista al Parlament en la legislatura passada i regidor a l’Ajuntament de Molins de Rei fa dos mandats, encapçala la candidatura al costat de Mireia Vehí i Eulàlia Reguant, que ocupen el primer i tercer lloc de la llista respectivament.

L’aposta de Botran respon a la voluntat dels cupaires d’aprofitar el “capital polític” de la formació de cara a la seva estrena a les eleccions espanyoles. Per això, els anticapitalistes presenten una llista que repesca exdiputats i exalcaldes del partit per fer el salt al Congrés dels Diputats de Madrid. De fet, a la candidatura també hi figura l’exalcalde de Capellades, Aleix Auber, de número 4, així com l’exbatlle de Sabadell, Maties Serracant, de número 6.

En les últimes eleccions al Parlament de Catalunya, Botran va ser el número 81 de la llista cupaire en compliment de l’estatut de la formació, que fins ara establia que els diputats no podien repetir mandats i havien de deixar pas a nous candidats.

Recomanacions personalitzades