Albert Botran ocuparà una posició simbòlica a la llista de la CUP al Parlament

El molinenc Albert Botran, que a les darreres eleccions al Parlament de Catalunya va ser número 5 per Barcelona de la Candidatura d’Unitat Popular i va ser diputat, repeteix a les llistes però difícilment tornarà a ocupar un escó. És al número 81, gairebé tancant la llista.

Albert Botran durant el ple del Parlament del passat 7 de setembre // Job Vermeulen -- Parlament de Catalunya

Albert Botran durant el ple del Parlament del passat 7 de setembre // Job Vermeulen – Parlament de Catalunya

Cap dels dos molinencs que la passada legislatura van ser diputats al Parlament de Catalunya ho tornaran a ser. L’alcalde, Joan Ramon Casals, no ha entrat a la llista de Junts per Catalunya. L’altre, Albert Botran, ho fa però ocupant una posició simbòlica: el número 81 de la llista de Barcelona de la CUP.

Botran va anar de número 5 a les passades eleccions, va acabar sent diputat i en diverses ocasions va fer de portaveu del partit assembleari. Ara, a les eleccions al Parlament de Catalunya del 21 de desembre, la posició de Botran és l’equivalent al número 5 començant per sota.

Com acostuma a passar en el partit anticapitalista, els diputats de la passada legislatura van al final, donant pas a cares noves als primers llocs de la llista: després de Botran hi ha Isabel Vallet, Quim Arrufat, Anna Gabriel i, tancant la llista, David Fernández.

Recomanacions personalitzades