Més de 160 participants en l’estrena del circuit de la cursa infantil de BTT

La XIV edició de l’Open de ciclisme de muntanya, organitzat per l’escola One to One al parc de les Bruixes de Molins de Rei, duplica el seu recorregut i rep esportistes de tot Catalunya, Espanya i Colòmbia, establint un rècord a la prova. Els organitzadors volen que l’espai passi a ser un equipament esportiu municipal per a l’ús dels ciutadans.

Més de 160 ciclistes van participar en la cursa // One to One

Més de 160 corredors van participar aquest dissabte en la XIV edició de l’Open de Ciclisme de Muntanya, que es va celebrar al parc de les Bruixes de Molins de Rei en el marc de la Festa Major de Sant Miquel. En aquesta ocasió, la cursa infantil de bicicletes de muntanya ha estrenat un circuit que duplica l’anterior i ha permès instal·lar obstacles al llarg del recorregut.

Des de l’escola de ciclisme One to One, l’organitzadora de l’esdeveniment, s’ha assegurat que “entre corredors, familiars i espectadors, la xifra de participació ha superat les 850 persones, establint un rècord a la prova”.

Un dels responsables de One To One, Josep Colomina, ha explicat a Viu Molins de Rei, que “gràcies a la col·laboració de l’Ajuntament de Molins de Rei hem pogut condicionar el circuit i adaptar-lo a les necessitats que ens demanava la Federació Catalana de Ciclisme perquè se celebrés el torneig”. En aquest sentit, Colomina ha afegit que els contactes de l’escola de ciclisme amb l’anterior alcalde, Ramon Sánchez, han fet que finalment tingui lloc la cursa, una de les proves puntuables de la Copa de Catalunya infantil.

El millor Open en 14 anys

A conseqüència d’aquests canvis, Colomina ha definit la cursa del dissabte com “el millor Open dels 14 que hem celebrat”. El nou circuit ha portat més de 160 corredors en les categories de prebenjamí, benjamí, principiant, aleví, infantil i per equips.

Els ciclistes procedien d’arreu de Catalunya, Espanya i fins i tot Colòmbia. “Hem aconseguit un circuit dissenyat per zones, que s’ha convertit en un espai segur i il·luminat”, assegura Colomina.

El nou circuit consta d’un recorrgut de 2 quilòmetres // One to One

La idea de One to One és aprofitar aquest condicionament realitzat al circuit de BTT perquè la zona quedi com un equipament municipal que puguin utilitzar els ciutadans de Molins de Rei. “És un projecte en el qual treballem des de fa més de 10 anys”, assenyalen des de l’escola. Per fer possible aquesta possibilitat, Colomina demana més implicació per part de l’Ajuntament de Molins de Rei. “Per fer un circuit permanent, necessitarem més inversió”.

A l’acte de lliurament de premis de la XIV edició de l’Open Infantil de BTT van assistir l’alcalde de Molins de Rei, Xavi Paz, i el regidor d’Esports, Pep Puiggarí.

Els guanyadors de cadascuna de les categories són:

• Prebenjamí: Martí Garcia
• Benjamí: Marc Danti
• Principiant: Daniel Rodríguez
• Aleví: Seff Van
• Infantil: Eloi Rigall
• Equips: Club Ciclista Amunt

Fotografies: One to One

Recomanacions personalitzades