Rècord de participants en el 13è Open Infantil de BTT

150 joves promeses de la BTT prenen el Parc de les Bruixes en una cursa que ja és una tradició més de la Festa Major de Molins de Rei. 

13è Open Infantil de BTT de la Festa Major de Molins de Rei // DGM

13è Open Infantil de BTT de la Festa Major de Molins de Rei // DGM

Cap de setmana rècord. Mai abans havien participat tants infants i adolescents a l’Open Infantil de BTT. Més de 150, ha assegurat a Viu Molins de Rei el coordinador de la cursa, Josep Colomina. I no, no és que la prova esportiva vingués d’uns mals anys. Tot al contrari; en la darrera edició la cursa que organitza el Club Ciclista One To One ja va tocar sostre i fins i tot sembla que l’any vinent encara poden superar registres.

En aquest sentit, cal posar de relleu que els joves esportistes no s’han trobat ni de bon tros amb el mateix recorregut que l’any passat. Tal com ha assenyalat Colomines, les modificacions d’enguany han anat dirigides sobretot “a fer més tècnic el circuit”. “El tram l’hem fet més exigent, amb moltes ‘S’, revirades i pujades bastant dures que costaran molt, sobretot per la calor que fa avui”, ha afegit el coordinador.

De fet, s’ha de tenir en compte que la prova a Molins de Rei és la darrera de la dotzena de curses que puntuen per la competició de la Federació Catalana. Per aquest motiu, no només hi havia veïns del poble i de la resta de la comarca al Parc de les Bruixes, sinó que també hi havia famílies vingudes d’arreu del territori, com ara Vielha, Lleida o fins i tot Andorra. Tota una oportunitat per donar a conèixer la zona natural de Collserola i el mateix Molins de Rei en plena Festa Major, ha destacat l’organització. “Sempre volem ensenyar el parc perfecte per practicar ciclisme”, ha afegit Colomines.

Tot i l’experiència que acumula el Club Ciclista One To One en l’organització de l’Open Infantil de BTT (ja van 13 edicions a les seves esquenes), s’ha de posar de relleu que la preparació mai és senzilla. Segons ha destacat Colomines, els voluntaris treballaven des de feia un mes per preparar la jornada festiva d’aquest dissabte.

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

Recomanacions personalitzades