L’equip femení del Molins de Rei CF torna a la competició amb un torneig el dia 14 de setembre

La festa, que se celebrarà al camp de futbol Josep Raich, servirà per presentar les categories benjamí, infantil, juvenil i sènior. Després de la retirada la temporada passada per la falta de jugadores, el primer equip inicia de nou el projecte amb Justo Corbacho com a entrenador.

L’equip femení del Molins de Rei CF es presentarà el 14 de setembre // Molins de Rei CF

L’equip de futbol femení del Molins de Rei CF es torna a posar a marxa a l’inici de la temporada amb la II Festa del Futbol Femení, que tindrà lloc el dissabte 14 de setembre al camp de futbol municipal Josep Raich. Aquest acte servirà per presentar les diferents categories a través de tornejos. Així, a les 9.00 hores se celebrarà el torneig benjamí, a les 11.00 hores, l’infantil, a les 16.00 hores, el juvenil i a les 18.45 hores la final de l’equip sènior.

Després que el primer equip del club s’hagués vist forçat a retirar-se la temporada passada per la falta de jugadores per afrontar els partits de Preferent amb unes mínimes condicions, l’equip femení reinicia el projecte amb Justo Corbacho com a entrenador i José Luís Masegosa com a delegat.

Corbacho, que té una experiència dilatada dirigint els equips de futbol base del Molins de Rei CF i altres clubs, també va dirigir el primer equip a Preferent i ara estarà al capdavant del nou projecte. Per la seva banda, Masegosa continuarà com a delegat de l’equip sènior, càrrec que exerceix des de fa uns anys.

Recomanacions personalitzades