El Molins de Rei CF encara la temporada del 65è aniversari amb rècord de futbol femení

El Molins de Rei CF ha incrementat el nombre de jugadores a les seves files amb rècord de presència femenina. Enguany té 78 jugadores i recupera el primer equip femení. Tot i la bona salut, l’entitat també reclama millores a l’Ajuntament.

Un dels equips femenins del club // Roger Cuartielles

El futbol femení guanya terreny a Molins de Rei. Des que fa 25 anys el Molins de Rei CF va ser pioner en la implantació del futbol femení al Baix Llobregat, el club ha anat sumant més jugadores a les seves files fins arribar enguany a 78 jugadores, una xifra rècord en la seva història. A banda d’incorporar més noies, l’augment també es deu a la recuperació del primer equip femení després d’un any d’aturada per falta de jugadores, i que al setembre ja va tornar a la gespa en un torneig al Josep Raich.

La temporada del 65è aniversari del club molinenc també destaca per un increment general d’equips. Entre nois i noies, enguany el club comptarà amb 28 equips, una dada també rècord en la seva història i que consagra el Molins de Rei CF com el club més nombrós del municipi amb més de 400 jugadors i jugadores.

Per al president de l’entitat, Jordi Queraltó, “les xifres denoten la bona salut del futbol a Molins”. Un augment que el responsable també atribueix a les bones dinàmiques del club: “Alguns jugadors han decidit no marxar a altres equips pel bon tracte i organització que hi ha”, defensa Queraltó, que espera que el club sumi encara més adeptes en el futur.

Els equips del club s’han donat a conèixer aquest divendres en una gala de presentació al camp Josep Raich, en què una afició entregada ha celebrat el creixement de l’entitat. Fins ara, la presentació d’inici de temporada sempre s’havia fet a l’octubre, però enguany el club va decidir ajornar-la pel context polític. De fet, el tret de sortida de la temporada s’havia de fer divendres passat però també es va haver d’anul·lar per la pluja.

Assignatures pendents amb l’Ajuntament

Però la bona salut del club no amaga alguns dèficits que les instal·lacions de l’entitat arrosseguen des de fa temps i que volen traslladar al govern municipal. Una de les més destacables és la renovació dels vestidors que, segons Queraltó, “han quedat desfasats perquè fa més de 12 anys que no es toquen”. Fins ara el club els ha anat repintant per millorar-ne l’aspecte, però reconeix que les instal·lacions són cada vegada més precàries i que “calen obres majors”.

Una altra de les assignatures pendents és la renovació de la gespa i de l’enllumenat del camp Josep Raich. Queraltó explica que la gespa del terreny de joc ha quedat caducada des de fa uns anys i que al final d’aquesta temporada s’ha de renovar sens falta. També cal millorar l’enllumenat del camp i solucionar problemes de goteres a les oficines. “Quan plou sempre tenim goteres”, diu Queraltó, que espera que en la configuració dels pressupostos municipals d’enguany es tinguin presents aquestes demandes.

La gala de presentació del club ha comptat amb la presència institucional del regidor Miguel Zaragoza com a representant del govern municipal després que l’alcalde, Xavi Paz, i el regidor d’Esports, Pep Puiggarí, hagin excusat la seva presència per compromisos personals.

Recomanacions personalitzades