El Club Atletisme Molins homenatja els seus atletes en el desè aniversari del seu ressorgiment

L’entitat atorga premis a les seccions femenines i masculines del relleu 4×100 i a Ferran Martínez i Carla Barat en categoria individual. La junta directiva entrega una medalla a tots els esportistes per reconèixer el seu esforç.

La presidenta del Club Atletisme Molins, Cristina Vila, amb els responsables del càtering // Club Atletisme Molins

El Club Atletisme Molins de Rei ha celebrat el desè aniversari del seu ressorgiment amb un acte festiu al pati de Can Ametller. En l’esdeveniment, s’ha realitzat un homenatge a tots els atletes pel “seu esperit de superació i el seu esforç”, segons indica l’entitat en un comunicat. La trobada la va presentar Xavier Serrano, entrenador d’atletisme en la primera època del club, i també va participar August Tarragó en qualitat de fundador de l’antiga Associació Esportiva de Molins de Rei (AEM).

A més, el club va entregar els premis a les seccions femenines i masculines de la modalitat de relleus de 4×100, ja que van aconseguir quedar en cinquena posició en el campionat de Catalunya, batent el rècord del club, que s’ha quedat en 43.18. En l’àmbit de la millor progressió masculina, el guardó va ser per l’atleta Ferran Martínez. En la categoria femenina, el reconeixement se l’ha endut Carla Barat.

La presidenta del Club Atletisme Molins, Cristina Vila, va recordar que “enguany la junta ha volgut agrair a tots els atletes presents a l’acte el reconeixement al seu esforç, entregant-los una medalla”. Durant l’acte, es va projectar un audiovisual, el qual constava d’un muntatge de fotografies diverses que recollia el pas dels atletes pel club. Per finalitzar l’esdeveniment es va servir un càtering, que va anar a càrrec de Can Padró, una fundació que es dedica a la inserció laboral de persones amb risc d’exclusió social.

Recomanacions personalitzades