El nou Club Atletisme Molins reuneix 200 atletes per la Milla de la Candelera

David Durán guanya en la categoria Open Masculí i Alicia Rodríguez en la categoria Open Femení.

Imatge de la Milla de la Candelera // Pilar Aguilar

Canvien el nom però no les bones activitats. L’antiga secció d’atletisme de l’Associació Esportiva Molins de Rei va desaparèixer fa uns mesos per donar pas al Club Atletisme Molins, la nova entitat molinenca dedicada al foment de l’atletisme. I la primera gran activitat organitzada pel nou club, la sisena edició de la Milla de la Candelera, ha aconseguit, un any més, omplir els carrers de Molins de Rei d’esport.

Més de 200 esportistes, segons informa el club a través de la seva pàgina web, han participat en una bona matinal esportiva. “El temps ha acompanyat i tot i les males previsions, fet que ha condicionat a que molts atletes inscrits finalment no hi participassin, el matí ha evolucionat sense pluja”, ha assegurat el nou club.

En categoria OPEN masculí, el guanyador ha estat David Durán Zafra amb un registre de 4 minuts 56 segons. Alicia Rodríguez, amb una marca de 6 minuts 33 segons, ha estat la guanyadora en categoria OPEN femení.

[sam id=”55″ codes=”true”]

 

Recomanacions personalitzades