La ‘Shopping Night’ venç la calor i aplega més de 150 establiments

La cinquena edició de la trobada es consolida de forma definitiva en el calendari local de Molins de Rei. Activitats lúdiques, oferta gastronòmica de qualitat i descomptes i promocions en els comerços locals, algunes de les iniciatives.

La ‘Shopping Night’ va tenie molta participació // Dan Costa (Ajuntament de Molins de Rei)

Més de 150 establiments i centenars de persones han sortit al carrer durant la 5a edició de la ‘Shopping Night’ i la Nit de Tapes al mercat municipal. Durant la celebració, els molinencs i molinenques han pogut gaudir d’activitats lúdiques, d’una oferta gastronòmica de qualitat i d’importants descomptes en els comerços locals. En un comunicat, l’Ajuntament de Molins de Rei ha valorat la bona acollida de la cita i ha assegurat que s’ha consolidat definitivament en el calendari local”.

Tot i la calor, els ciutadans van tornar a omplir els carrers i els establiments comercials fins passada la mitjanit. Encara que inicialment, s’havien inscrit 146 establiments per participar en l’activitat, finalment es van adherir alguns més, el que va fer que se superés la xifra de 150 locals, entre bars, restaurants, parades del mercat i botigues. L’any passat la xifra registrada va ser lleugerament inferior (144 establiments).

Paral·lelament, l’assistència de públic també va ser notable a les diferents propostes que van tenir lloc en els dos escenaris habilitats a la plaça de Catalunya i al carrer Carril, així com a les diferents carpes amb DJ’s. Des del consistori molinenc, el Botmol i l’Associació de Venedors del Mercat Municipal valoren el resultat de la ‘Shopping Night’ i han anunciat canvis en la pròxima edició per fer la festa més atractiva i participativa.

Recomanacions personalitzades