La 3a Shopping Night buscarà més públic amb una campanya promocional en municipis propers

L’objectiu de la tercera nit de compres al carrer serà captar encara més clients amb una “important campanya de promoció” a Molins de Rei i poblacions de l’entorn. Serà el 10 de juny, i tornarà a incloure Nit de Tapes al Mercat.

La 3a Shopping Night ha estat presentada per Anton Pedrola, regidor de comerç; Oscar Romero, president de l'Associació de Venedors del Mercat Municipal; Jordi Vilaprinyó, president del Bot-Mol; Joan Ramon Casals, alcalde; i Xavi Paz, primer tinent d'alcalde // Ajuntament de Molins de Rei

Han presentat la 3a Shopping Night Anton Pedrola, regidor de comerç; Oscar Romero, president de l’Associació de Venedors del Mercat Municipal; Jordi Vilaprinyó, president del Bot-Mol; Joan Ramon Casals, alcalde; i Xavi Paz, primer tinent d’alcalde // Ajuntament de Molins de Rei

Per tercer any consecutiu, les botigues de Molins de Rei sortiran al carrer fent descomptes i promocions fins a la mitjanit. L’edició del 2017 de la nit de compres (‘Shopping Night’), que serà el divendres 10 de juny, no tindrà canvis: es conservarà el mateix format, en què els carrers s’ompliran d’activitats lúdiques i el Mercat Municipal tornarà a fer la seva Nit de Tapes.

L’esdeveniment, organitzat entre la Unió de Botiguers (Bot-Mol), l’Associació de Venedors del Mercat Municipal i l’Ajuntament de Molins de Rei, anirà acompanyat -segons els propis organitzadors- d’“una important campanya de promoció a la vila i en els municipis propers”. El seu objectiu serà “atreure encara més públic que en les dues primeres edicions”, assegura l’Ajuntament en un comunicat.

Encara s’han de fer les inscripcions dels comerços interessats, però es preveu que siguin més de 150 els establiments participants en el que l’Ajuntament descriu com “un aperitiu del que seran les rebaixes d’estiu”. L’animació de la vetllada tornarà a anar a càrrec de grups musicals, xarangues, batucades, DJs, escenaris i carpes per acollir tot tipus d’actuacions. Les catifes vermelles a la porta dels establiments participants serviran per identificar-los juntament amb una imatge a l’aparador.

Candelera estiuenca

Es consolida així un format d’”èxit”, segons l’alcalde, Joan Ramon Casals (CDC). Per ell, això es deu a que “els comerciants s’ho creuen i s’ho treballen” i també a que “l’Ajuntament s’esforça a crear un entorn atractiu per al comerç de proximitat”. Es tracta, pel primer tinent d’alcalde, Xavi Paz, d’una “demostració de la capacitat d’innovació i d’adaptació” del comerç de Molins de Rei. Paz ho arriba a comparar amb la fira: “Durant unes hores sembla que tinguem una versió estiuenca de la Fira de la Candelera”, considera.

En una línia molt semblant s’expressen des dels altres dos organismes organitzadors. El Bot-Mol i l’Associació de Venedors del Mercat Municipal s’han marcat com a objectiu “repetir els èxits” i alhora “consolidar definitivament aquesta iniciativa que té una gran acollida”, han afirmat les entitats.

Recomanacions personalitzades