La cinquena edició de la ‘Shopping Night’ aplegarà 146 establiments, dos més que l’any passat

Durant la nit de dissabte, les botigues oferiran promocions, desfilades de moda i actuacions musicals i s’habilitaran dos escenaris a la plaça de la Creu i de l’Ajuntament. El president de la Unió de Botiguers, Jesús Cardona, confia que la jornada millori les vendes i anuncia canvis per la pròxima edició.

Xavi Paz, Jesús Cardona, Xavi Sadurní i Pep Puiggarí, durant la presentació de la ‘Shopping Night’ // David Rodríguez

La cinquena edició de la ‘Shopping Night’ de Molins de Rei, que se celebrarà dissabte, reunirà 146 establiments, xifra que suposa un rècord de participació i dues botigues més que l’any passat. Aquesta dada li ha servit al regidor de Comerç, Mercats i Consum, Pep Puiggarí, per assegurar que l’esdeveniment s’ha consolidat. “Hem aconseguit una fórmula d’èxit, adaptant al nostre entorn elements que tenim a Molins de Rei i implicant al sector comercial”, ha precisat Puiggarí.

Durant la nit de dissabte, els establiments adherits a la ‘Shopping Night’ oferiran promocions i descomptes als seus clients. A més, s’habilitaran dos escenaris a la plaça de la Creu i a la plaça de l’Ajuntament, on tindran lloc actuacions musicals i desfilades de moda.

Durant la presentació de l’esdeveniment, el president de la Unió de Botiguers, Jesús Cardona, ha insinuat que a la pròxima edició, una vegada consolidat el model actual, s’incorporaran nous escenaris, aprofitant que ja estaran finalitzades les obres de la Carretera. Cardona ha confiat que “la jornada de la ‘Shopping Night’ serveixi perquè tinguem un repunt de les vendes i per aquest motiu l’hem fet coincidir amb l’inici de la campanya de rebaixes”.

Degustacions al mercat municipal

En la mateixa línia que el representant dels botiguers, el president de l’Associació de Venedors del Mercat Municipal, Xavi Sadurní, ha engrescat a la gent a què participi en la festa. En aquest, sentit, ha recordat que set parades del mercat municipal estaran obertes i a part de vendre els seus productes, oferiran degustacions gastronòmiques.

Per la seva banda, l’alcalde de Molins de Rei, Xavi Paz, s’ha emplaçat a treballar conjuntament “per trobar sinergies amb el sector per afrontar els reptes de futur, com l’explosió del comerç electrònic i que el nostre mercat torni a guanyar potencial” “Ho hem de fer des del diàleg i el consens”, ha afegit l’alcalde.

Recomanacions personalitzades