Un menor queda atrapat en una canonada de l’antic institut Lluís de Requesens

El jove, que es trobava dormint a l’interior de l’edifici perquè tenia claus per accedir-hi, va sortir corrent en veure’s sorprès i es va amagar, quedant-se enganxat en un desguàs i sent rescatat pels Bombers. La Guàrdia Urbana descarta que tingués intenció de robar i els Mossos el citaran a declarar per entrar sense permís en una propietat privada.

Els Bombers, en el moment de rescatar el menor // Bombers de Sant Feliu

Els Bombers de la Generalitat han rescatat a un menor d’edat que es va quedar enganxat a una canonada que fa de desguàs a l’edifici de l’antic institut Lluís de Requesens de Molins de Rei. Després d’una operació complicada, els Bombers han pogut rescatar sa i estalvi el jove. Més enllà del rescat, la incògnita és saber com va arribar allà el noi. Fonts de la Guàrdia Urbana han comentat a Viu Molins de Rei que a primera hora del matí van rebre un avís perquè sonava l’alarma de l’edifici. Després de desplaçar-se allà, van comprovar que no hi havia ningú i que només s’havia activat un dels sensors.

Dues hores més tard, una persona que forma part d’una de les associacions que treballa a l’edifici va identificar a un jove dormint a l’interior. Aquest va sortir corrent i es va amagar a un desguàs ubicat a l’entrada de l’edifici. La Guàrdia Urbana explica que “en fugir el noi es va quedar atrapat a una claveguera de només 30 centímetres de diàmetre”. Els Bombers el van rescatar i l’ambulància el va portar a l’Hospital Moisès Broggi perquè se li va diagnosticar un atac de nervis.

Les mateixes fonts de la Guàrdia Urbana asseguren que el noi va accedir a l’edifici amb una còpia de les claus, el que fa pensar que és familiar d’algun treballador o treballadora de les entitats. Al jove, un veí de Molins de Rei sense antecedents penals, no se li atribueix cap intent de robatori. De fet, a l’arribar al lloc dels fets, “no ens vam trobar ni cap porta ni finestra trencada”, comenta la Guàrdia Urbana”.

Una vegada identificat i atès als serveis hospitalaris, el jove serà citat a declarar davant els Mossos d’Esquadra amb una imputació per haver entrat a una propietat privada municipal.

https://twitter.com/bomberssfll/status/1109472386049626113

Recomanacions personalitzades