El comerç de Molins de Rei organitza la primera Shopping Night el 27 de juny

Més de 100 botigues de Molins de Rei obriran fins a les 12 de la nit el dissabte 27 de juny amb l’objectiu de promocionar el comerç local. La vetllada estarà amenitzada per diferents activitats als carrers del Centre Vila.

flyer-shoppingNight-portada-72dpiUna nit d’estiu on gaudir del centre comercial a cel obert i de diverses activitats lúdiques i festives. Aquesta és la proposta que més de 100 botigues de Molins de Rei preparen pel pròxim dissabte 27 de juny amb l’organització de la primera Shopping Night de Molins de Rei.

Fins a les dotze de la nit els comerços adherits a la iniciativa romandran oberts i al Mercat Municipal es farà una Nit de Tapes, on a partir d’un euro es podrà gaudir de tastets de cuina molinenca. La proposta que es celebra per primer cop al municipi vol que el visitant tingui al seu abast comerç de primera qualitat, gastronomia i diversió.

Per amenitzar la vetllada, hi haurà dos escenaris a la plaça de la Creu i a la plaça de l’Ajuntament amb actuacions musicals, desfilades de moda i exhibicions de ball. A més, tres DJ’s punxaran música a la plaça del Mercat, al carrer Verdaguer i a l’avinguda Barcelona. Diverses entitats de Molins de Rei també col·laboren amb la iniciativa. Els Timbalers del Camell i el grup de percussió del CUC seran els encarregats de què el ritme no pari durant tota la jornada.

La Shopping Night està organitzada per l’Ajuntament de Molins de Rei, la Unió de Botiguers de Molins de Rei i l’Associació de Venedors del Mercat i neix amb l’objectiu de “promocionar el comerç” del municipi.

flyer-shoppingNight-programa-72dpi (1)

Experiències similars s’han portat a terme en nombrosos municipis de l’entorn de Molins de Rei i s’espera que la Shopping Night molinenca es converteixi en una activitat de referència al Baix Llobregat.

Recomanacions personalitzades