El Kawasaki Català Aclam presenta l’equip amb la il·lusió de defensar el títol

Els pilots Kike Ferrer, Julien Pilot i Kevin Denis, que van guanyar les 24 Hores de Motociclisme l’any passat, i Anthony Loiseau que s’incorpora enguany són els pilots escollits per l’equip molinenc per competir a la cursa els dies 5, 6 i 7 de juliol. El director tècnic, Eduard Català, assegura que vèncer en l’edició del 2018 “no és una pressió, sinó una motivació”.

La Kawasaki ZX10r, moto amb la qual competiran a les 24 Hores de Motociclisme // Kawasaki Català Aclam

L’equip molinenc del Kawasaki Català Aclam ha presentat els pilots i la nova Kawasaki ZX10r per a les 24 Hores de Motociclisme 2019 del Circuit de Barcelona, que se celebrarà els dies 5, 6 i 7 de juliol. L’equip afronta amb bones expectatives aquesta 25a edició de la cursa, després d’haver-la guanyat l’any passat. Pel director tècnic de l’equip, Eduard Català, el fet d’haver-se imposat en l’edició anterior “no és una pressió, sinó una motivació. No vol dir que aquest any hem de guanyar, ja que tots partim des de zero i en les mateixes condicions”.

El Kawasaki Català Aclam ha presentat els pilots que competiran en la prova. Tres d’ells repetiran. El mallorquí Kike Ferrer participarà per tercera vegada i vol revalidar el títol de l’any passat. Julien Pilot, que també es va imposar en la cursa de 2018, va ser més ràpid i més competitiu del conjunt. Així mateix, un altre dels que repeteix és Kevin Denis, que segons Català “aporta constància per una cursa de resistència”. Per aquest 2019, el pilot nou és Anthony Loiseau, interessat a competir amb l’equip molinenc.

L’equip ha presentat els pilots que competiran a la prova // Kawasaki Català Aclam

Una moto evolucionada

Després de l’experiència satisfactòria de l’any passat, el Kawasaki Català Aclam tornarà a vestir de verd. Enguany, l’equip correrà amb la Kawasaki Ninja ZX10r, una evolució de la moto de l’edició anterior. Eduard Català assegura que “la moto ja està a punt i és estable i l’any passat va funcionar molt bé als relleus. Creiem que tenim possibilitat de fer bé les coses.”

Recomanacions personalitzades