El Kawasaki Català Aclam ja està a punt per competir a les 24 hores de Motociclisme

L’equip molinenc, que va guanyar la prova l’any passat, ha realitzat cinc tests al circuit de Barcelona-Catalunya, Albacete i Alcarràs. La cursa, que enguany celebra 25 anys, tindrà lloc els dies 5, 6 i 7 de juliol.

L’equip ha fet dos tests al Circuit de Barcelona-Catalunya // Kawasaki Català Aclam

L’equip molinenc Kawasaki Català Aclam ja està llest per participar a les 24 hores de motociclisme del Circuit de Catalunya, que se celebraran els dies 5,6 i 7 de juliol. L’equip defensarà el triomf aconseguit en l’edició de l’any passat. De moment, el Kawasaki Català Aclam ja té a punt per competir la seva moto: la Ninja ZX-10R. Fins ara, ha realitzat cinc tests: dos al Circuit de Barcelona-Catalunya i la resta als d’Albacete i Alcarràs.

En un comunicat, els responsables de Kawasaki Català Aclam han explicat que “en els pròxims dies es donaran a conèixer els quatre pilots que han estat escollits després dels tests”. El cap d’equip, Eduard Català, es mostra optimista de cara a aquesta nova edició, ja que “hem treballat en nous aspectes de la moto i tenim l’ambició de revalidar la victòria”.

Darrers tests

Mentre es realitzen els últims tests, el pilot balear Kike Ferrer, ha fet els darrers assajos abans dels entrenaments oficials de la cursa. Segons ha comentat, Ferrer ha aconseguit millorar el ritme de l’anterior edició. El pilot ha sigut campió d’Espanya de velocitat i actual guanyador de les 24 hores de Barcelona, formant part del mateix Kawasaki Català Aclam.

L’equip va guanyar les 24 Hores de l’any passat // Kawasaki Català Aclam

L’equip molinenc assenyala que “la bona feina i l’experiència de Kike Ferrer han permès aconseguir una moto amb un ritme ideal per una cursa d’endurance, treballant en la posada a punt amb els evolucionats pneumàtics Dunlop, que han sorprès positivament a tothom”. Amb aquest balanç, l’objectiu és tornar a lluitar per la victòria en aquesta nova edició 2019.

Recomanacions personalitzades