L’halterofília de Molins de Rei guanya 6 medalles al Campionat d’Espanya

Els esportistes molinencs aconsegueixen 4 plates i dos de bronzes, a més de batre 16 rècords de Catalunya i 3 estatals en la categoria sub-17. El tècnic del CH Molins de Rei, David Soria, designat millor entrenador espanyol de l’any 2018.

Noelia Caballero ha aconseguit tres medalles de plata // FCH

L’halterofília de Molins de Rei ha tornat a tenir un paper molt destacat en els darrers Campionats d’Espanya, disputats aquest cap de setmana a Madrid. L’equip entrenat per David Soria ha assolit 6 medalles (4 de plata i 2 de bronze) als campionats.

A més d’aquests premis, el Club Halterofília Molins de Rei ha aconseguit 16 rècords de Catalunya en diferents categories i 3 d’Espanya en categoria sub-17.

De la participació molinenca, destaca l’actuació de Noelia Caballero, que s’ha emportat 3 medalles de plata. L’altre plata ha anat a parar a Karla Sánchez, que ha aconseguit la segona posició en 59 kilograms i també un rècord estatal en sub-17.

Les dues medalles de bronze de la delegació molinenca han anat a parar a Killian Gallart en la categoria de menys de 67 kilograms. De la mateixa manera que les seves companyes, Gallart ha batut el rècord d’Espanya en arrencada i en Total Olímpic.

Balanç positiu

L’entrenador del CH Molins de Rei, David Soria, ha valorat positivament l’actuació de l’equip. En declaracions a Viu Molins de Rei, Soria ha comentat que “hem competit molt bé i hem fet un bon paper en totes les categories”.

Per l’entrenador, aquest campionat és un bon indicador per la Copa de la Unió Europea, que se celebrarà a Irlanda entre el 27 i el 30 de juny i on participaran Noelia Caballero, Karla Sánchez i Killian Gallart.

Premi al Millor Entrenador

Per altra banda, la Federació Espanyola d’Halterofília ha designat a David Soria com a millor entrenador de l’any 2018. El premi reconeix els punts aconseguits en els campionats estatals, europeus i mundials.

Recomanacions personalitzades