L’halterofília de Molins de Rei obté 14 medalles al Campionat d’Espanya Júnior

Els esportistes catalans han fet una actuació històrica al campionat d’Espanya Júnior d’Halterofília amb 35 medalles obtingudes. D’aquestes, 14 les van obtenir esportistes del Club Halterofília Molins de Rei.

14 de les 35 medalles catalanes les van obtenir joves de Molins de Rei // Federació Catalana d’Halterofília

Gairebé la meitat de les medalles obtingudes pels joves catalans al Campionat d’Espanya les van obtenir esportistes de Molins de Rei. Els joves atletes del Club Halterofília Molins de Rei es van traslladar a Madrid juntament amb altres membres de la Federació Catalana per disputar el campionat. Van aconseguir ser la millor federació terroitorial de tot Espanya guanyant 35 medalles en total, i a més la selecció catalana va ser primera en la competició per equips.

Aquests són uns resultats mai assolits per l’halterofília catalana, i hi van contribuir en bona part els esportistes de Molins de Rei, ja que de les 35 medalles obtingudes 14 les van aconseguir els joves molinencs. En total, la federació catalana júnior va obtenir 13 medalles d’or, 13 de plata i 9 de bronze.

Recomanacions personalitzades