L’halterofília de Molins de Rei aconsegueix 21 medalles al Campionat d’Espanya Júnior

Els aixecadors molinencs obtenen més de la meitat dels metalls assolits per la Federació Catalana. A la competició, celebrada a Madrid, el club ha batut tres rècords estatals en categoria masculina i un en femenina.

L’equip júnior del Club Halterofília va aconseguir 21 medalles // Halterofília Molins

Actuació històrica de l’halterofília molinenca al campionat d’Espanya Júnior. El Club Halterofília Molins de Rei ha obtingut 21 medalles. Durant la competició, celebrada aquest cap de cap de setmana a Madrid, les 5 noies i els 4 nois molinencs d’entre 13 i 20 anys han aconseguit més de la meitat dels 39 metalls que ha rebut la Federació Catalana d’Halterofília.

L’entrenador del club molinenc, David Soria, ha comentat a Viu Molins de Rei que han tingut “una actuació extraordinària, ja que a més de les 21 medalles, hem batut quatre rècords d’Espanya”.

L’aixecadora molinenca, Noelia Caballero, ha fet 72,03 punts elit, la marca més alta del campionat, proclamant-se campiona d’Espanya júnior. “Tot i que no ha estat la meva millor competició, he fet la millor marca del campionat”, ha valorat Caballero, una de les grans promeses d’aquest esport en l’àmbit estatal, a través de les xarxes socials.

Campionat amb noves categories

La LVII edició del Campionat d’Espanya Júnior d’Halterofília ha sigut el primer campionat estatal de la categoria amb les noves divisions de pes corporal, que van entrar en vigor el novembre de 2018. A la competició, han participat 34 joves amb categoria femenina i 44 en la masculina.

Recomanacions personalitzades