Victòria a domicili per posar un peu a l’ascens

Handbol Sant Cugat B 22-30 CE Molins de Rei. Els molinencs s’imposen a un rival directe i augmenten el seu avantatge al lideratge de la Primera Catalana. Ja tenen set punts d’avantatge respecte el segon.

Una jornada rodona. Així es pot definir la combinació de resultats que ha tingut l’equip d’handbol sènior masculí del Molins de Q-CE Molins de Rei. En un enfrontament contra un rival directe, els jugadors entrenats per Bernat Anducas i Pol Ibàñez es van imposar a domicili per 22-30 a l’Handbol Sant Cugat B. A més, els molinencs van aconseguir trencar una ratxa positiva que havien acumulat els vallesans. En una primera part distreta i igualada, el marcador es va quedar en un ajustat 12-13.

Imatge d’arxiu d’un partit d’aquesta temporada // J.P

“Durant la segona part, vam mantenir el ritme i gràcies a l’encert del nostre porter, vam aconseguir augmentar l’avantatge”, comenta a Viu Molins de Rei l’entrenador Bernat Anducas. Tot i les diverses superioritats numèriques de les quals va gaudir en el segon temps,“no van poder aprofitar-les i igualar-nos, el que va fer que baixessin els braços”. Finalment, els molinencs es van imposar per vuit gols (22-30).

El més golejador contra el menys golejat

El duel entre l’Handbol Sant Cugat i el CE Molins de Rei presentava un altre interès, ja que s’enfrontaven l’equip més golejador i el que menys gols encaixa. En aquest sentit, Anducas assenyala que “tenim el mèrit de què el rival només ens hagi fet 22 gols, quan fins ara, la seva mitjana està per sobre dels 30 per partit”. A més de la victòria a domicili, els de Molins de Rei van tenir la sort de què el segon i quart classificat perdessin i poder ampliar així el seu avantatge al capdavant de la Primera Catalana.

En aquests moments, a falta de 10 jornades perquè acabi la lliga, el Molins de Q-CE Molins de Rei manté el lideratge de la categoria amb set punts sobre el segon classificat i nou respecte al tercer. Tenint en compte que els tres primers ascendeixen directament, Anducas assegura que “si continuem fent les coses igual de bé que fins ara, tenim molt ben encaminat l’ascens”.

El sènior femení s’estrena amb victòria a la Copa Federació

Per la seva banda, l’equip sènior femení del Molins de Q – CE Molins de Rei s’ha estrenat amb una victòria a casa la Copa Federació. Les jugadores entrenades per Marc Monné es van imposar per 24-21 a l’Handbol Riudellots. Monné explica que “es tracta d’un equip que ja coneixíem perquè ens havíem enfrontat dues vegades amb elles a la fase regular”. En aquest darrer, el ‘matx’ va estar igualat durant els 60 minuts, arribant-se al descans amb un marcador de 13-9.

L’equip femení afrontarà la segona jornada de la Copa Federació amb un desplaçament a casa del Club Handbol Rubí. “Aquest partit serà diferent perquè no el coneixem”, assegura Monné. La Copa Federació, que s’acaba d’iniciar, està formada per tres grups de cinc equips. Cadascun d’ells s’han d’enfrontar a casa i fóra. Els dos primers de cada grup i els millors tercers passaran a la següent ronda.

Recomanacions personalitzades