Golejada contra el cuer

CE Molins de Rei 29-19 Barberà. El masculí d’handbol guanya amb solvència per continuar líder de Primera Catalana.

Un instant del partit // Jose Polo

Un líder ha de refermar la seva condició en els partits més apassionants, on els jugadors tenen un extra de motivació, i també en aquells enfrontaments que, teòricament, s’han de guanyar amb més facilitat i que habitualment es transformen en partits trampa.

Això va fer el masculí d’handbol del Molins de Q Club Esportiu Molins de Rei en la visita del cuer de Primera Catalana, el Barberà, contrincant a qui va superar per 29 a 19. Una golejada que permet als entrenats per Pol Ibàñez i Bernat Anducas consolidar el seu lideratge en la categoria.

A l’inici de l’enfrontament, però, els visitants van vendre cara la seva pell. Els molinencs van ser incapaços de trencar el partit durant els primers minuts. El porter rival va aturar dos penals que van donar ànims als seus, disposats a donar-li una sorpresa al Molins.

Els locals es van continuar encallant amb la defensa rival fins a mitjans del primer període, quan van començar a disposar de contraatacs i van obrir una escletxa a l’electrònic de cinc gols. Es va arribar al descans amb un 15 a 10.

En la segona meitat el CE Molins de Rei va millorar en defensa i, a mesura que van anar passant els minuts, el Barberà va perdre els nervis. Van aprofitar l’ocasió els molinencs per acabar golejant, aconseguint sumar una victòria per 10 gols d’avantatge.

Bernat Anducas: “Teniem por a aquest partit”

En declaracions a Viu Molins de Rei, l’entrenador del Molins de Q-CE Molins de Rei, Bernat Anducas, va reconèixer després de la golejada que veritablement els dos tècnics tenien “por a aquest partit”. “Costa fer entrar els jugadors psicològicament, per molt que els avisis, ells segueixen veient que reben al cuer”, va assegurar.

Segons Anducas la clau de la victòria va ser “la defensa”. “Han estat mentalment forts defensant durant tot el partit”, va indicar. “En la segona meitat ells s’han marxat del partit”, va sentenciar.

La pròxima setmana l’equip viatja a Sant Cugat per visitar la pista d’un rival directe per l’ascens de categoria.

El partit, en imatges

El filial pateix una derrota inoportuna

L’equip sènior B del Molins de Q CE Molins de Rei va patir una derrota per 29-17 davant el Sant Quirze del Vallès. Els jugadors entrenats per Joan Obiols va perdre davant un rival que acumulava vuit partits sense conèixer la victòria.

El Sant Quirze, tercer per la cua de la 2a Catalana, es va imposar per davant ja des de l’inici del partit. “Des del principi anàvem per darrere i, tot i que al descans vam acabar només tres gols per sota, a la segona part no vam poder fer res”, explica a aquesta redacció Joan Obiols.

Obiols comenta que “si la derrota no ha sigut més gran, ha estat possible per l’actuació del nostre porter, Marc Plaza, que a la primera part ha tingut vuit aturades decisives”.  Tot i la derrota, l’equip sènior B de l’Handbol Molins de Rei es manté a la cinquena posició de la classificació, la darrera que dóna opció al play-off d’ascens.

L’entrenador insisteix en què l’objectiu principal és la permanència, que es troba a quatre punts. “Tenim un tram final de temporada difícil, amb desplaçaments complicats”, afegeix Obiols.

Recomanacions personalitzades