Victòria a domicili per distanciar-se en el lideratge

GEIEG Ballester 25-34 Molins de Q CE Molins de Rei. Una gran segona part permet als molinencs obrir un forat de cinc punts respecte al segon classificat.

Partit a casa del Molins de Q CE Molins de Rei

L’equip sènior masculí de l’handbol del Molins de Q CE Molins de Rei va imposar-se en la 18a jornada a domicili al GEIEG Ballester de Girona per 25-34. La victòria es va fonamentar en una gran segona part, després que els primers 30 minuts acabessin amb empat a 15. Després d’aquest resultat, els molinencs reafirmen el seu lideratge a Primera Catalana. Un dels entrenadors de l’equip, Bernat Anducas, ha manifestat a Viu Molins de Rei que “es tractava d’un desplaçament complicat malgrat que sigui un equip que es troba en la part baixa de la classificació”.

Gràcies a la victòria, el Molins de Q CE Molins de Rei obre un forat de cinc punts respecte al segon classificat, que va perdre a la darrera jornada. Tot i que el seu rival ha disputat un partit menys, els molinencs encara mantenen cinc punts sobre el segon.

Treball defensiu i intensitat

El treball defensiu a la segona part i l’augment de la intensitat davant un equip minvat per les baixes va fer que el Molins de Q CE Molins de Rei s’imposés finalment per 25-34. Després d’una primera part amb moltes pèrdues de pilota, l’equip molinenc va distanciar-se, el que “va provocar que el nostre rival es desinflés anímicament”, ha indicat Anducas.

A la pròxima jornada, l’equip sènior masculí del Molins de Q CE Molins de Rei defensarà el lideratge a casa davant el Balonmano Barberà. Tot i que es tracta dels cuers de la categoria, Anducas ha advertit que es tracta d’un equip que està realitzant bons resultats en els darrers partits després d’haver incorporat alguns fitxatges.

El sènior femení es queda a les portes del play-off d’ascens

L’equip sènior femení de Molins de Q CE Molins de Rei ha acomiadat la temporada regular amb una derrota per 26-22 a casa del Torró d’Agramunt CHA. Després d’aquest resultat, les molinenques han acabat cinquenes a la classificació, empatades amb la tercera i la quarta. Amb aquest triple empat, l’equip d’handbol es queda a les portes de jugar el play-off d’ascens a la Lliga Catalana.

L’entrenador de les molinenques, Marc Monné, destaca que, tot i la darrera derrota, “hem lluitat fins al final i hem fet una bona temporada, en la qual les jugadores han millorat molt el nivell en relació a la temporada passada”. Ara, el sènior femení està a l’espera de disputar la Copa Federació, que s’iniciarà d’aquí a unes setmanes.

Recomanacions personalitzades