Victòria còmoda per continuar líders

CE Molins de Rei 28-20 Esplugues ‘B’. Una gran primera meitat serveix als molinencs per sumar un triomf sense patir en excés.

L’equip celebrant la victòria // Jose Polo

El masculí d’handbol del Molins de Q CE Molins de Rei va superar per la via ràpida (28-20) a l’Handbol Esplugues ‘B’ en el partit corresponent a la jornada 17 de Primera Catalana. Els entrenats per Pol Ibáñez i Bernat Anducas van refer-se d’aquesta manera de la derrota a Les Franqueses del Vallès de la setmana anterior. Amb tot, els molinencs continuen líders de la competició amb tres punts d’avantatge sobre el segon classificat.

Va ser un partit sense gaire història, resolt en la primera meitat. Els molinencs van sortir amb una defensa molt plana conscients que amb un 6-0 podien fer-li mal a un rival sense pràcticament llançadors. I així va ser.

A més, el CE Molins de Rei va poder sortir a la contra gràcies a la rapidesa dels seus jugadors i l’atreviment dels porters, que van optar per les passades llargues. D’aquesta manera els locals van destrossar al rival, que va marxar al descans amb l’obligació de remuntar 10 gols. Una fita gairebé impossible enguany al Poliesportiu Municipal de Molins de Rei.

Malgrat això, en la segona meitat l’Esplugues va complicar-li la vida al líder, que va sortir amb un excés de relaxació, sobretot en defensa. A poc a poc els visitants van anar retallant distàncies i guanyant confiança en les seves possibilitats.

El CE Molins de Rei va entendre bé l’avís dels primers minuts de la segona meitat i després de l’ensurt va tornar a treballar al 100%. Contra un rival de més entitat, possiblement s’haurien ficat en un problema en un matx que tenien pràcticament sentenciat.

Al final, però, no van patir per sumar una victòria. Es va arribar als últims minuts sense gaire emoció, el que va permetre als tècnics donar oportunitats a jugadors no tan habituals i a joves del filial.

Pol Ibáñez: “Agafem una mica d’aire”

“Aquesta victòria ens serveix per agafar una mica d’aire”, va reconèixer el tècnic, Pol Ibáñez, a Viu Molins de Rei minuts després de guanyar l’Esplugues ‘B’. I és que l’equip venia d’una derrota per només un gol fora de casa.

L’entrenador del Molins de Q CE Molins de Rei va elogiar la primera meitat dels seus jugadors, que van defensar molt bé i van sortir a la contra, però va criticar la segona: “Ho hem avisat al descans. Un excés de confiança podia tornar a ficar al rival en el partit, i precisament això ha passat. Hem defensat molt tous”, va advertir.

Tot i això, Ibáñez es va mostrar satisfet de la victòria i del paper dels seus jugadors. “Avui hem pogut repartir molt bé els minuts”, es va felicitar l’entrenador del sènior masculí d’handbol.

El Molins de Q CE Molins de Rei 28-20 Esplugues ‘B’, en imatges

El sènior femení, a un pas del play-off d’ascens

Per la seva banda, l’equip sènior femení de Molins de Q CE Molins de Rei ha guanyat a casa contra l’Esplugues (31-22). Les molinenques han jugat un dels millors partits de la temporada, tant en l’àmbit individual, com el col·lectiu, segons explica el seu entrenador, Marc Monné.

De fet, la victòria s’ha forjat en una gran primera part, a la qual es va arribar amb un marcador de 20-7 favorable a l’equip de Molins de Rei. El sènior femení es jugarà tot a una carta en la darrera jornada de la fase regular, ja que en aquesta es decidirà els equips que disputaran el play-off d’ascens a la Lliga Catalana.

Marc Monné comenta que perquè la classificació pel play-off es materialitzi “és necessari que guanyem el nostre partit contra l’Agramunt, que és un rival directe, i esperar que perdi el Sant Andreu de Llavaneres, que s’enfronta contra el primer”. La incògnita per saber si el sènior femení de Molins de Q CE Molins de Rei optarà a l’ascens està a punt de resoldre’s.

Recomanacions personalitzades