Viu Molins de Rei organitza la primera parada d’Escriptors km 0 per Sant Jordi

Molins de Rei tindrà per primer cop una parada dedicada a promocionar els autors de Molins de Rei dins la Fira del Llibre en Català. Cinc autors signaran llibres juntament amb Viu Molins de Rei, que vendrà l’Anuari. Durant tot el dia, tothom que es faci soci del diari es podrà endur de regal un llibre dels autors participants juntament amb l’Anuari gratuït.

La parada serà a la cruïlla del carrer de Baix amb la plaça del Palau // Arxiu — Jose Polo

Igual com passa per Sant Jordi a Barcelona, que els escriptors van passant per les parades amb uns horaris de signatures establerts, Molins de Rei tindrà per primer cop una parada dedicada als escriptors que promocionarà les lletres molinenques per aquest Sant Jordi. Gemma Tribó, Adrià Sàbat, Albert Vilas, Marta Gelabert i Jordi Anducas seran els autors que hi participaran.

La parada està organitzada pel diari digital Viu Molins de Rei amb la col·laboració de la Biblioteca Pau Vila, que des de fa quatre anys promociona els autors locals amb la guia ‘Escriptors km 0’. La parada estarà al centre de la Fira del Llibre en Català, al xamfrà del carrer Rubió i Ors amb l’escola El Palau. Els llibres es podran comprar a les parades de les llibreries participants a la fira, o bé directament a l’autor, en funció del llibre.

Els autors participants

Precisament l’escola El Palau té molt a veure amb un dels llibres participants: ‘Avui per tu, demà per mi’, de Gemma Tribó, que indaga en l’arrel republicana del mestre de les escoles nacionals de Molins de Rei en una novel·la en forma de lectura fàcil.

També hi serà Adrià Sàbat, que presentarà un nou llibre just en la Diada de Sant Jordi i que només es podrà adquirir en aquest estand.

A més, hi seran tres autors que van publicar l’any passat però que després d’aconseguir gran èxit segueixen fent promoció dels seus llibres. Marta Gelabert, autora de ‘Molins de Rei desaparegut‘, un recorregut per la transformació urbanística del poble a través de fotografies; Jordi Anducas amb la novel·la històrica ‘Guilhèm‘ sobre els occitans que van emigrar a Catalunya; i Albert Vilas amb ‘Les receptes del calendari pastisser’, que l’any passat es va situar entre els líders de vendes de Catalunya explicant totes les receptes associades a festivitats.

També ha publicat aquest any Mònica Usart: explica l’univers als nens amb el llibre ‘Mirant l’univers’. Tot i no poder confirmar la seva assistència, hi col·labora donant un exemplar del seu llibre per sortejar entre els socis de Viu Molins de Rei

Els horaris seran els següents:

  • Gemma Tribó: 17 a 19 hores
  • Adrià Sàbat: 10 a 21 hores
  • Marta Gelabert: 12 a 13 i 19 a 19:30 hores
  • Jordi Anducas: 17 a 21 hores
  • Albert Vilas: 11 a 13 i 16 a 18 hores

Regal de llibres a qui es faci soci

Durant tot el dia, qui es faci soci de Viu Molins de Rei per donar suport a aquest projecte periodístic, rebrà gratuïtament un exemplar a escollir d’un dels autors participants, fins a exhaurir existències, juntament amb ‘Mirant l’univers’ de Mònica Usart. Els socis ja existents també podran optar al sorteig d’un dels llibres. Tots ells són gentilesa dels mateixos autors.

Els socis també s’enduran l’Anuari Viu Molins de Rei 2017, que reben gratuïtament tots els socis habitualment per ser part de la comunitat. De manera extraordinària també rebran els tres anuaris anteriors. A més, tots els anuaris estaran a la venda per al públic en general.

Recomanacions personalitzades