Viu Molins de Rei suma forces amb la biblioteca per oferir la parada d’escriptors km 0 durant Sant Jordi

Els escriptors locals tornaran a tenir un espai preferent a la Fira del Llibre de Molins de Rei. La iniciativa impulsada per Viu Molins de Rei l’any passat s’organitza de manera conjunta amb la biblioteca El Molí per promocionar amb més força els autors de Molins de Rei.

Jordi Anducas i Gemma Tribó signant al mateix temps // Jordi Julià

L’experiència va ser tant bona durant el Sant Jordi de l’any passat que no quedava més remei que repetir-ho. Enguany, per segona vegada, els autors locals comptaran amb un espai propi a la Fira del Llibre de Molins de Rei on podran signar els seus llibres i compartir una estona amb els lectors i la resta d’escriptors.

La iniciativa s’ha organitzat de manera conjunta amb la Biblioteca El Molí, el nou equipament cridat a ser un dinamitzador cultural de primer ordre. És per això que la taula de signatures s’ubicarà ben a prop de la nova biblioteca. Els llibres es podran comprar a les parades de les llibreries participants a la fira, o bé directament a l’autor, en funció del llibre.

Anna i Gemma Santacana, Marta Gelabert, Jon Kieb, Jordi Anducas, Gemma Tribó i Adrià Sàbat són els autors que hi participaran.

Horari de signatures:

  • Raquel Monfort: 10 a 13 hores
  • Anna Santacana i Gemma Santacana: 12 a 14 hores
  • Pere-Jordi Munar: 13 a 14 hores i de 17 a 18 hores
  • Marta Gelabert: 13 a 15 hores i de 17 a 18 hores
  • Jon Kieb: 16 a 20 hores
  • Jordi Anducas: 17 a 20 hores
  • Gemma Tribó: 17 a 19 hores

Obsequis pels socis de Viu Molins de Rei

Durant tot el dia, qui es faci soci de Viu Molins de Rei per donar suport a aquest projecte periodístic, rebrà gratuïtament un exemplar d’algun dels autors participants així com d’altres que no hi seran però que també han volgut col·laborar amb la iniciativa com la meteoròloga Mònica Usart.

Els socis ja existents també podran optar al sorteig d’un dels llibres. Tots ells són gentilesa dels mateixos autors.

Tant uns com els altres també es podran endur l’Anuari Viu Molins de Rei 2018, que reben gratuïtament tots els socis habitualment pel simple fet de formar part de la comunitat i fer possible la supervivència del mitjà. A més, un pack amb els cinc anuaris editats durant els últims anys estaran a la venda per al públic en general.

Recomanacions personalitzades