El CN Molins Sintagmia aconsegueix la permanència a Divisió d’Honor

Els entrenats per Sergi Pedrerol superen el Sevilla a la promoció. Per tant, Molins de Rei continuarà amb un equip a la màxima categoria del waterpolo estatal. 

Sergi Pedrerol dóna instruccions en el partit de tornada de la promoció // Jose Polo

Era l’objectiu marcat a principis de temporada i l’han fet realitat. El Club Natació Molins de Rei Sintagmia ha aconseguit la permanència a Divisió d’Honor, màxima categoria del waterpolo estatal, en el seu primer curs a l’elit d’aquest esport. Ho ha fet després de superar amb claredat el Sevilla en la promoció, equip contra qui ha guanyat tots dos partits: 3 a 5 a l’anada a la capital andalusa i 11 a 7 dissabte 20 de maig a la Piscina Municipal de Molins de Rei.

“Hem donat la talla en molts partits, fins i tot en aquells que no teníem cap possibilitat, però en general hem sumat on havíem de sumar”, diu a Viu Molins de Rei Nil Marsal, capità de l’equip, per resumir la clau de l’èxit aconseguit. Era l’estratègia marcada: sumar contra equips amb un nivell similar i competir contra altres clubs fora de l’abast del CN Molins Sintagmia.

Els jugadors dels dos equips es saluden després del final // Jose Polo

Així han arribat a la promoció contra el Sevilla, on han dominat els dos enfrontaments. “El partit d’anada va ser complicat en atac però en defensa vam fer-ho molt bé”, recorda Marsal. “Sabíem que havíem de marcar el ritme del partit” sosté. I és que els molinencs han sotmès els sevillans a un ritme que no podien aguantar durant els quatre quarts. “La forma física ha estat clau”, sentencia el molinenc.

Tot i això, en el partit de tornada els entrenats per Sergi Pedrerol han estat superiors des de l’inici. A mesura que han anat passant els minuts la diferència de nivell s’ha fet evident. Finalment, el CN Molins Sintagmia ha guanyat amb autoritat, sense patir en excés. La Piscina Municipal ha estat una festa després del final del matx, tot celebrant que per segon any en la història dels esports de Molins de Rei, el municipi tindrà un equip a la Divisió d’Honor de waterpolo.

Recomanacions personalitzades