El CN Molins Sintagmia lluitarà per la permanència a Divisió d’Honor

Per primera vegada, Molins de Rei tindrà un equip de waterpolo en la màxima categoria d’àmbit estatal. L’equip entrenat per Sergi Pedrerol comença la temporada dissabte 15 d’octubre a la piscina del CN Catalunya. 

Imatge de l'equip amb directius i patrocinador durant la presentació // Jose Polo

Imatge de l’equip amb directius i patrocinador durant la presentació // Jose Polo

Un somni fet realitat. Molins de Rei tindrà presència a la Divisió d’Honor de waterpolo, la màxima categoria d’àmbit estatal. “Un èxit que costa de creure després de molts anys al club”, segons el capità del CN Molins Sintagmia, Nil Marsal. “No estem nerviosos, sí il·lusionats”, ha assegurat l’entrenador, Sergi Pedrerol, durant la presentació de l’equip, poques hores abans de l’estrena dels molinencs a la piscina Sant Jordi de Barcelona, dissabte 15 d’octubre a les 18:00 hores contra el CN Catalunya.

L’objectiu serà la permanència i, segons Pedrerol, a diferència d’altres temporades on un o dos equips es quedaven despenjats de la taula classificatòria, aquest any “quatre o cinc equips a la part baixa”, cosa que és beneficiosa per als interessos molinencs. “Hem de saber quina és la nostra lliga”, ha assumit el tècnic, conscient que els partits contra els equips de la part alta de la classificació seran molt complicats. L’equip s’ha reforçat amb sis fitxatges: Max Pugibet (CN Rubí), Bernat Sanahuja (CN Terrassa), Jorn Müller i Mika Smelt (Holanda), Esteban Corsi (Argentina) i Ali Asgari (Iran). A més, l’equip ha augmentat la càrrega d’entrenaments, passant de fer cinc sessions a dues diàries amb l’objectiu de poder “igualar el físic” dels equips de la categoria més exigent del waterpolo.

En l’àmbit institucional, l’entitat ha aconseguit el suport en forma de patrocini d’una empresa dedicada a la gestió d’equipaments esportius amb origen molinenc: Sintagmia, que ja forma part del nom de l’equip de Divisió d’Honor. “Sembla que serà un David contra Goliat ens hem sentit identificats”, ha declarat el seu director, August Tarragó, que espera “posicionar la marca” del seu negoci gràcies al seu patrocini. “Tenim una il·lusió molt gran en aquesta temporada”, ha afegit el president del CN Molins, Jaume Mas, qui ha reconegut la importància de l’acord de patrocini.

“El waterpolo és important i el CN Molins és clau per entendre la realitat esportiva de Molins de Rei”, ha assegurat el regidor d’Esports, Xavi Paz, durant l’acte. “Tots els amants de l’esport han de venir a recolzar l’equip quan jugui a casa”, ha animat l’alcalde del municipi, Joan Ramon Casals.

Recomanacions personalitzades