El CN Molins Sintagmia jugarà la promoció de descens contra el Sevilla

El partit d’anada serà el dia 13 a la capital andalusa i el de tornada el dia 20 a Molins de Rei. 

Imatge de l’últim partit de lliga regular // CN Molins de Rei

L’objectiu, des de l’inici de la temporada, era la permanència i ningú va dir que fos senzill. Després d’una temporada meritòria – el canvi de nivell entre Primera Divisió i la Divisió d’Honor és molt gran – el Club Natació Molins Sintagmia es jugarà la continuïtat a la màxima categoria del waterpolo estatal en una promoció de descens contra el Sevilla.

L’equip entrenat per Sergi Pedrerol, que per primera vegada en la seva història ha competit Divisió d’Honor, ha finalitzat penúltim de la classificació, lloc que els classifica per la promoció de descens, que jugaran contra un aspirant a l’ascens, el Club Waterpolo Sevilla.

El partit d’anada es disputarà el pròxim 13 de maig a Sevilla. L’equip de Molins de Rei tindrà l’avantatge relativa de jugar el partit de tornada a casa, el dia 20 de maig a la Piscina Municipal.

Recomanacions personalitzades