Cap de setmana nadalenc i solidari amb La Marató

Aquest cap de setmana del 16 al 18 de novembre, l’esperit nadalenc s’impregna de totes les activitats. Molins de Rei s’omplirà d’actes per recaptar fons per a La Marató de TV3, la Fira de Nadal s’instal·larà al voltant de la plaça de la Creu i es recitarà el tradicional Poema de Nadal.

Si no sabeu què fer aquest cap de setmana, us proposem quatre plans per fer (que en el fons són deu) sense moure-us de Molins de Rei.

1. Col·laborar amb La Marató amb els actes organitzats per les entitats

Imatge de “Si us plau, besa’m”, un dels actes que es van fer l’any passat per a La Marató, quan es van recaptar 2.000€ en total // Arxiu — Ajuntament de Molins de Rei

Aquest cap de setmana està ben farcit d’activitats a Molins de Rei. Moltes entitats organitzen actes en benefici de La Marató de TV3, que aquest any recull fons per a l’ictus i les lesions medul·lars i cerebrals traumàtiques. L’any passat aquests es van recaptar 2.000€. Aquests són tots els actes per a La Marató d’aquest any:

DIVENDRES 16
17:15  Cistella Solidària del Club Bàsquet Molins de Rei (Poliesportiu)
18:30 i 20h  Concert de Gospel Feelings (La Gòtica)

DISSABTE 17
10:00  Patinada del CE Molins de Rei (Pati de l’escola El Palau)
10:30  Cistella Solidària del Club Bàsquet Molins de Rei (Poliesportiu) *també divendres 23
12:00  Xocolatada amb taller infantil de l’ANC (Pati del Palau)
18:00  Espectacle “Estem aquí per tu” de Raconet 4 (Foment Cultural i Artístic)

DIUMENGE 18
12:30  Concert de Nadal de Quòdlibet Grup Coral i Cor Tessàlia (La Gòtica)

2. Passejar per la Fira de Nadal

Un any més, i ja en van 12, la tradició firaire de Molins de Rei treu el cap per Nadal en versió reduïda. Amb la plaça de la Creu com a punt central, s’estén per un petit tram dels carrers Major i Rafael Casanova. Hi abunden els productes pensats com a regals de Nadal, amb moltes parades d’artesania, i també hi podreu trobar clàssics de les festes com ara figures de pessebre o flors de pasqua. També hi ha parades d’alimentació de l’estil de les de la Candelera.

La fira obre divendres 16 i dissabte 17 de 10 a 20:30h; i diumenge 18 de 10 a 14h.

Montse Toran i Pere Raich interpreten un any més el Poema de Nadal de Sagarra // Espai en Blanch - Toni Moreno

Montse Toran i Pere Raich interpreten un any més el Poema de Nadal de Sagarra // Espai en Blanch – Toni Moreno

3. Sentir el Nadal en forma de poesia i música

El Poema de Nadal de Josep Maria de Sagarra ja és un clàssic. També ho ha acabat sent el recital que en fa cada any l’actor i director de teatre Pere Raich acompanyat de la mezzosoprano Monste Toran, que canta cançons i nadales. Aquest any ho faran a l’Espai en Blanch acabat d’estrenar i, de fet, serà el primer espectacle que s’hi faci.

El Poema de Nadal es recitarà diumenge 18 de desembre a les 12:30 a l’Espai en Blanch (Passeig Pi i Margall, 52). Aportació voluntària. Cal reservar entrada.

4. Conèixer el primer atemptat dels GAL a “Lasa eta Zabala”

El Casal La Barrina projectarà la pel·lícula basca “Lasa eta Zabala” (“Lasa i Zabala”), del 2014, sobre el primer atemptat dels Grups Antiterroristes d’Alliberament (GAL), que va ser contra els membres d’ETA José Antonio Lasa i José Ignacio Zabala el 1983.

La pel·lícula es projectarà diumenge 18 de desembre a les 18 hores a La Barrina (C. Poeta Mateu Janés).

Recomanacions personalitzades