Molins de Rei aporta més de 2.000 euros a La Marató de TV3

Els diferents actes en suport de La Marató de Tv3 realitzats a Molins de Rei van sumar una aportació de més de 2.000 euros. 

Instant de l'obra d'Impuls // Ajuntament de Molins de Rei

Instant de l’obra d’Impuls // Ajuntament de Molins de Rei

2.070 euros, aquesta és la xifra aconseguida per totes les activitats organitzades enguany a Molins de Rei amb motiu de la Marató de TV3.

Diferents entitats del municipi van organitzar esdeveniments, com el Molins de Rei Club de Futbol, que va recaptar 520 euros amb el seu torneig solidari. Els Dimonis de Molins van recaptar més de 400 euros amb la seva tabalada demoníaca, el Casal d’Avis Primer de Maig 340 gràcies a un festival musical i el Club Natació Molins de Rei 316 amb la seva activitat Mou-te per La Marató.

Per la seva banda, l’Ajuntament va aconseguir més de 250 euros amb la Caminada Solidària organitzada pel servei d’esports i Impuls Associació Cultural va aportar 240 euros aconseguits gràcies a la representació de l’obra de teatre “Si us plau, besa’m”. Altres activitats celebrades al Foment, La Gòtica i el Pàdel Molins també van sumar per La Marató.

Recomanacions personalitzades