Filagarsa no té rival en el concurs de teatre Vila de Piera

El grup de teatre amateur de Molins de Rei, Filagarsa, domina amb claredat el concurs de teatre Vila de Piera. 

Una representació de Filagarsa recollint els premis // Filagarsa

Una representació de Filagarsa recollint els premis // Filagarsa

Filagarsa segueix recollint premis gràcies a la seva última obra Kbarret. En el concurs de teatre Vila de Piera, el grup de teatre amateur ha aconseguit les condecoracions més importants, situant-se com a absolut guanyador sense gairebé oposició.

Kbarret ha rebut els primers premis del públic, presentació escènica, actriu de repartiment (Laura Miquel, Montse López i Mercè Álvarez ex aequo), actor de repartiment (Mercè Álbarez), actor de repartiment (Romà Ferruz), actriu principal (Estel Tort), actor principal (Xavi Biel), direcció (Ermenegild Siñol) i el primer premi grup i vencedors del concurs.

Filagarsa ja va triomfar a Olesa al desembre, aconseguint 10 premis i dominant també aquell concurs. Kbarret va ser ideada per celebrar els 25 anys de vida de l’entitat dedicada al teatre amateur.

 

Recomanacions personalitzades