Filagarsa aconsegueix 10 premis en el Concurs de Teatre Vila d’Olesa

El grup de teatre amateur de Molins de Rei, Filagarsa, s’emporta 10 premis a Olesa convertint-se en el gran guanyador del concurs de teatre de la localitat. 

Siñol i Biel amb els 10 premis de Filagarsa // Filagarsa

Siñol i Biel amb els 10 premis de Filagarsa // Filagarsa

Els molinencs Filagarsa han estat els veritables guanyadors del Concurs de Teatre Vila d’Olesa, un dels seus preferits, i on ja havien aconseguit la victòria.

La seva obra Kbarret, feta per celebrar el 25é aniversari del grup de teatre amateur, ha aconseguit el primer premi del públic, el premi del jurat juvenil, el primer premi al millor muntatge, el primer premi de direcció per Ermenegild Siñol, a més del primer premi de grup de teatre i, per tant, vencedor del concurs.

Els actors també han estat premiats i Xavi Biel s’ha emportat el primer premi a l’actor principal, Estel Tort el primer premi a l’actriu principal, Romà Ferruz el primer premi a l’actor de repartiment, Laura Miquel el primer remi a l’actriu de repartiment i Mercè Àlvarez el segon premi en la categoria d’actriu de repartiment.

 

Recomanacions personalitzades