Cinc edicions de la Milla de la Candelera

Diumenge la Milla de la Candelera organitzada per l’AEM arribarà a la cinquena edició. La Sant Silvestre molinenca ja està més que consolidada. 

viu Molins de Rei escrit.cdr

Pedro López i Roger Pascual liderant la cursa // AEM

Pedro López i Roger Pascual liderant la cursa en una de les edicions // Arxiu -AEM

Perquè la Candelera també podia tenir un vessant esportiu i per visibilitzar l’atletisme molinenc al carrer, amb aquests objectius va nèixer la Milla de la Candelera, que aquest diumenge arribarà a la seva cinquena edició.

La prova va començar amb 170 participants i ha anat creixent a poc a poc fins a superar els 200 de l’any passat. En aquests anys també s’han superat problemes, com quan el 2013 es va haver de lluitar contra la pluja.

Amb tot, es pot considerar que la Milla de la Candelera és una cursa consolidada i amb recorregut, fent-se un espai en el panorama de l’atletisme.

Un dels elements clau, i que va donar-li més potència, va ser el canvi d’horari, quan va passar de fer-se a la tarda a realitzar-se al mati.

Enguany es disputarà el 24 del gener al matí, a partir de les 10:30 hores. El seu recorregut de tres voltes a un circuit de poc més de 500 metres amb sortida i arribada a la plaça de la Llibertat fa de la milla una cursa espectacular per a espectadors i atletes.

 

Recomanacions personalitzades