La Milla de la Candelera dobla la participació

La quarta Milla de la Candelera aconsegueix superar la barrera dels 200 atletes. S’ha doblat la participació respecte a altres edicions. Enguany, però, no hi ha hagut guanyador de Molins de Rei.

Instant d'una cursa infantil // Bernat Solé

Instant d’una cursa infantil // AEM

La Milla de la Candelera segueix creixent. La cursa organitzada per la secció d’atletisme de l’Associació Esportiva Molins de Rei ha superat els 200 participants en la seva quarta edició, celebrada el 18 de gener. El coordinador de la secció, Sergi Soler, assegura en declaracions a Viu Molins de Rei que estan molt contents: “Hem aconseguit doblar la participació d’anys anteriors”, diu Soler satisfet.

“La gent ens comença a conèixer”, certifica Soler després de quatre anys de feina. “També és cert que el temps ens ha acompanyat”, reconeix el molinenc. Molts dels participants d’edicions anteriors han repetit experiència i el creixement més important s’ha donat en la cursa dels més petits.

Instants previs a l'inici de la cursa masculina // Bernat Solé

Instants previs a l’inici de la cursa masculina // AEM

Sense victòria molinenca

No tot podia sortir rodó. Aquest any no hi ha hagut victòria per part dels atletes molinencs. En categoria masculina el guanyador ha estat Lucas Mola i en femenina Irina Belmonte. Jordi Coma, segon, i Paula Masmitjà, cinquena, han estat els millors atletes de Molins de Rei.
[sam id=”49″ codes=”true”]

Recomanacions personalitzades