Iniciativa-MES vincula el desastre electoral a un problema de comunicació

Iniciativa-MES queda reduïda a la mínima expressió, perdent tres regidors i convertint-se en la darrera força amb presència al ple. El seu cap la llista, Pere Garcia, justifica els mals resultats per una manca de comunicació amb l’electorat.

La seu d'Iniciativa per Molins de Rei, deserta, un cop s'han conegut els resultats electorals // Elisenda Colell

La seu d’Iniciativa per Molins de Rei, deserta, un cop coneguts els resultats electorals // Elisenda Colell

“No hem sabut explicar prou bé el nostre projecte” indicava Pere Garcia, l’alcaldable d’Iniciativa-MES, durant la nit electoral. Mentre la majoria de partits celebraven els resultats a les seves seus o a bars del municipi, la seu d’Iniciativa per Molins de Rei al carrer Molí estava deserta, tancada amb pany i forrellat. Viu Molins de Rei, però, es va posar en contacte amb l’únic regidor electe, que va assumir “un molt mal resultat”.

La crida a la desesperada a la confluència, i els mals resultats que ha donat, poden haver estat un dels causants d’aquesta desfeta electoral. I és que el partit que ha governat durant més anys a l’Ajuntament de Molins de Rei (ja fos en coalició amb Esquerra Nacionalista per Molins de Rei, o no), ara és l’última força al ple municipal. Preguntat per si es veu amb ànims de seguir, Pere Garcia afirma de forma radical que vol seguir a l’Ajuntament amb la intenció de voler “donar la cara” pels 800 votants que ha tingut el partit, lluny dels milers de cites electorals anteriors.

Els ecosocialistes es mostren partidaris de fer una “oposició constructiva”. Garcia argumenta que duran a terme aquesta tasca, comparant-la amb la feina feta els darrers 4 anys a l’oposició. “Seguirem treballant pel millor per a la vila”, afegia Garcia la nit de la desfeta.

Recomanacions personalitzades