Suzuki Català torna a les 24 hores de motociclisme

Després de l’absència de l’any passat, l’equip de Molins de Rei Suzuki Català torna a les 24 hores de motociclisme. Javier del Amor, Víctor Casas, Lucas de Carolis i Gregory Junod seran els pilots. 

La sortida ha estat un dels pocs moments positius per a Suzuki Català // jose Polo

Sortida de l’última edició on Suzuki Català va participar a les 24 hores // jose Polo

Un dels històrics de les 24 hores de resistència del Circuit de Barcelona-Catalunya, l’equip Suzuki Català, torna a la competició després d’un any d’absència. L’equip de Molins de Rei, amb més marge de maniobra que ara fa un any, ha pogut fer front al canvi de normativa que obliga a tots els equips a competir amb els mateixos neumàtics i que privava els molinencs d’un tracte avantatjós, econòmicament parlant, amb la marca Dunlop. Els capitanejats per Eduard Català lluitaran, aquesta vegada sí, per la victòria els pròxims dies 10, 11 i 12 de juliol a Montmeló.

Suzuki Català comptarà amb un equip experimentat en la disciplina de l’endurance. Javier del Amor i Víctor Casas, ambdós guanyadors de la prova amb aquest equip, seran dos dels pilots oficials. Acompanyaran al francès Lucas de Carolis, que va aconseguir la victòria l’any passat, i al suís Gregory Junod, que ja va participar a les 24 hores amb Suzuki Català en una edició anterior. Un equip de garanties amb experiència en una prova que es fa molt dura.

L’equip i la Suzuki GSX-R 1000 competiran contra l’equip Folch Endurance, un altre dels clàssics de la competició i grans favorits. A més, enguany per primera vegada l’equip oficial Honda del mundial de resistència participarà en la prova de Montmelò. Per tant, hi ha més aspirants al títol que mai. Tot i això, Suzuki Català buscarà la seva setena victòria absoluta en aquesta competició.

Amb aquesta notícia, els esports de Molins de Rei recuperen un dels moments en que se situen més en el mapa, participant en una competició de prestigi internacional. En el món del motor, els dos moments més destacats al llarg de l’any són, tradicionalment, la participació de Xavi Foj en el Dakar i la de Suzuki Català en aquesta competició.

Recomanacions personalitzades