El 62% de les accions del Consell de Seguiment de la Crisi s’han completat

L’última reunió del Consell de Seguiment de la Crisi presenta l’informe final de la legislatura on s’indica que el 41 de les 66 accions proposades al 2012 ja s’han portat a terme. Unes quantes més s’han començat però encara no s’han donat per completades.

Un plenari del Consell al 2014 // Jose Polo

Un plenari del Consell al 2014 // Jose Polo

41 de les 66 accions de les accions que el Consell de Seguiment de la Crisi Econòmica de Molins de Rei es va comprometre a tirar endavant després de fer la diagnosi dels efectes de la crisi al municipi al 2012 s’han portat a terme tres anys després. Aquesta xifra significa un 61% del total.

El consistori destaca a través d’un comunicat que “l’índex d’execució de les propostes s’eleva fins a un 91%”. I és que 60 de les 66 accions proposades ja s’han començat a fer, tot i que encara no s’han donat per completades.

Aquestes dades s’han presentat a l’última reunió del Consell, celebrada a principi de mes, i ara l’Ajuntament les ha fet públiques.

6 accions sense començar

Sis accions acordades encara no s’han posant en marxa. Entre les accions sense començar destaquen les que tenen a veure amb l’habitatge o la reactivació econòmica. Les propostes que han quedat sense resoldre són: buscar fórmules per què les persones grans soles puguin conviure amb gent jove, la creació d’un pla de formació-ocupació per la rehabilitació d’habitatges, buscar fórmules d’habitatge a preu social per a famílies que pateixin desnonament, aplicar un recàrrec d’IBI als pisos que estiguin habitats, aprofitar l’oportunitat de mercat que dóna la rehabilitació d’habitatges i planificar una entrada i sortida directe a l’autopista per fer-la possible quan hi hagi possibilitats econòmiques.

Recomanacions personalitzades