One to One supera la primera crisi a l’Absa Cape Epic

Josep Colomina pateix per superar la segona etapa de l’Absa Cape Epic. Tot i això, continuen endavant i després de l’etapa l’equip no es mostra molt animat. 

absaone

L'equip One to One després de l'etapa // One to One

L’equip One to One després de l’etapa // One to One

Després del pròleg i la primera etapa tot havia estat plàcid per a l’equip One to One de Molins de Rei. Però en la segona etapa de 92 kilòmetres han començat a aparèixer els primers problemes, normals quan es disputa una cursa tan exigent com l’Absa Cape Epic.

Tot estava anant molt bé fins a l’últim avituallament, sobre el kilòmetre 70. Ha estat llavors quan Josep Colomina (pare) s’ha vist sense forces obligant a baixar el ritme de la parella que conforma amb el seu fill. “He fet un bon pet”, explica Colomina des d’una de les zones de descans del campament.  Això ha fet que One to One perdi moltes posicions.

“Ara estem contents perquè hem recuperat”, explica Colomina. El seu fill destaca el vent que han hagut de superar durant la jornada. “L’aire era brutal, la bici i el casc anaven torts”, relata el petit dels Colomina, que ha hagut d’ajudar al seu pare en els moments complicats.

Tot i el cansament, One to One ha superat l’etapa en 9 hores 6 minuts i 23 segons quan el límit per quedar fora de temps estava en 10 hores.

 

Recomanacions personalitzades