One to One ja roda a l’Absa Cape Epic 2015

Els molinencs completen una ràpida etapa pròleg de 20 kilòmetres. “No ha servit ni per escalfar”, reconeixen abans de començar la competició de debò.

absaone

Els molinencs Colomina abans de començar l'etapa pròleg // One to One

Els molinencs abans de començar l’etapa pròleg // One to One

L’Absa Cape Epic 2015 ja està en marxa i l’equip de Molins de Rei One to One ha superat sense problemes l’etapa pròleg de només 20 kilòmetres amb inici i final a Cape Town (Sud-àfrica).

Tot i ser el pròleg, els ciclistes ja han hagut de fer front a un desnivell de 600 metres. La jornada, sense gaire importància per a la classificació general, ha servit perquè els participants es posin en contacte amb les bicicletes i tinguin les primeres sensacions.

“No ha donat temps ni per escalfar”, assegura Josep Colomina en acabar l’etapa. “Se m’ha fet una mica dura la pujada però ho hem superat”, reconeixia després d’un esforç mínim si es compara amb el que els espera en jornades posteriors.

“Aquest tiu està ‘lelo’ perquè hem anat molt molt ràpid en la baixada”, indicava el seu fill, Josep Colomina, que amb aquest pròleg s’ha estrenat a l’Absa Cape Epip. Les emocions fortes estan a punt de començar.

Recomanacions personalitzades