One to One supera la primera etapa sense problemes

La família Colomina finalitza la primera etapa en set hores i mitja i es col·loquen en la posició 144 de la general. 

absaone

No tot es esforç, One to One també descansa al campament // One to One

No tot és esforç, One to One també descansa al campament // One to One

Després d’una etapa pròleg suau, l’Absa Cape Epic ja s’ha mostrat amb la seva duresa amb una primera jornada on els ciclistes han fet 113 kilòmetres amb 2.800 metres de desnivell. Després de 7 hores, 31 minuts i 32 segons l’equip One to One de Molins de Rei ha creuat la línia d’arribada sense gaires problemes.

“Ha estat una etapa força dura amb pujades molt fortes però les hem superades molt bé”, ha indicat Josep Colomina fill després de la jornada. “Hem guardat forces per més endavant perquè això serà molt dur”, sentencia el jove de 18 anys.

“A les baixades hi havia moltes arrels però ho hem superat”, ha opinat el seu pare després de l’esforç. Un cop a meta One to One ha estat protagonista d’una de les entrevistes fetes per l’organització de la competició. “Ha estat un premi”, ha dit Colomina qui també ha volgut agrair “tot el suport de Molins de Rei”.

La segona etapa serà més curta, de 92 kilòmetres, però molt tècnica i amb trams força ràpids on els ciclistes hauran de mostrar el seu domini de la bicicleta de muntanya més enllà de la seva força física.

Recomanacions personalitzades