Les JERC pressionen perquè es compleixin els terminis en les obres del nou institut

Les joventuts d’ERC inicien una campanya de pressió amb la intenció de garantir que Generalitat i Ajuntament compleixen els terminis plantejats en les obres de construcció del nou institut Lluís de Requesens. 

Les JERC Molins de Rei acompanyats de l'alcaldable d'ERC, Sílvia Guillén, als terrenys on estarà situat el nou institut // Jose Polo

Les JERC Molins de Rei acompanyats de l’alcaldable d’ERC, Sílvia Guillén, als terrenys on estarà situat el nou institut // Jose Polo

Un dels temes que més han preocupat les JERC de Molins de Rei durant els últims mesos és la construcció del nou institut Lluís de Requesens. Segons les joventuts d’ERC, s’han encadenat una sèrie d’incompliments en els terminis anunciats per l’Ajuntament de Molins de Rei i la Generalitat de Catalunya.

“Ara que ho estem a punt d’aconseguir hem de fer pressió perquè es compleixin els terminis”, assegura Mireia Soler, candidata de les joventuts d’ERC a les municipals, en declaracions a Viu Molins de Rei. Segons la seva entitat ja hi ha hagut quatre incompliments de terminis respecte a aquesta qüestió: l’inici de les obres, que començaran al juliol de 2015 quan es va anunciar que ho farien a finals de 2014; la redacció del projecte executiu, presentada al desembre quan es va dir que es faria al novembre; la licitació que va arribar a mitjans de gener quan es va afirmar que arribaria abans de finals d’any; i, per últim, el nou anunci d’inici de les obres, pregonat pel primer semestre de 2015 quan, finalment, seran al juny o al juliol, segons les JERC. “Hem vist que el calendari que han anat anunciant no s’ha seguit en reiterades ocasions”, resumeix Soler, i això és el que volen evitar.

“Em sento identificada amb aquesta campanya perquè vaig estudiar al Lluís de Requesens i ja fa molts anys que ho esperem”, sentència la jove republicana. Ella mateixa acompanyada dels seus companys de les JERC a Molins de Rei i de la candidata d’ERC a les eleccions municipals, Sílvia Guillén, han repartit octavetes per denunciar a la situació a la porta de l’entrada de l’escola Josep Maria Madorell, just al costat d’on estarà situat el nou institut, al barri del Canal.

Recomanacions personalitzades