Dolors Camats (ICV) defensa la confluència entre els partits d’esquerres

La portaveu d’ICV-EUiA al Parlament de Catalunya, Dolors Camats, es mostra confiada en poder organitzar “una alternativa conjunta” entre els partits d’esquerres durant la seva visita a la Fira de la Candelera. 

Dolors Camats conversant amb Mercè Ferrer // Jose Polo

Dolors Camats conversant amb Mercè Ferrer // Jose Polo

L’estratègia política d’Iniciativa per Molins de Rei durant els últims mesos s’ha basat en intentar confeccionar una alternativa d’esquerres a l’actual govern municipal a través de la unió de diferents partits i moviments progressistes. Una confluència que, de moment, sembla impossible, tot i els intents de l’anomenat Grup Promotor per a la Confluència de les Esquerres, on hi participen nombrosos militants ecosocialistes del municipi.

Disposada a fer-li un cop de mà als seus companys de partit, la portaveu d’ICV-EUiA al Parlament de Catalunya, Dolors Camats, ha visitat la 164a edició de la Fira de la Candelera per afirmar que el seu partit està “preparat i confiat” en poder “confeccionar una alternativa conjunta entre les organitzacions de l’esquerra”. El relat, unitari: Iniciativa busca la confluència a nivell local i nacional.

“Ara no és el moment de competir entre les forces d’esquerres, és el moment de sumar entre la gent que compartim un diagnòstic”, ha argumentat Camats davant de la seu d’Iniciativa a Molins de Rei, on ha estat acompanyada dels coordinadors de l’agrupació, Rafael Bellido i Mercè Ferrer, i de diferents militants del partit. “Hem de sumar per guanyar”, ha sentenciat Camats.

Després de veure que la confluència molinenca es complicava per acabar semblant gairebé impossible, Iniciativa per Molins de Rei es troba immersa en un procés de primàries que pot aportar aire fresc a un partit que, després de perdre l’alcaldia a les passades eleccions municipals, necessita regenerar-se de cara a la propera cita electoral en clau local.

[sam id=”49″ codes=”true”]

Recomanacions personalitzades