Arriba una nova edició dels Premis Ràdio Molins de Rei

L’emissora municipal tornarà a premiar personalitats destacades de Molins de Rei en diferents àmbits. També comença la votació per escollir el Molinenc/a d’Honor, que enguany es podrà fer per internet i telefònicament. 

Oriol Romeu, Joan Ramon Casals i Xavi Paz durant la roda de premsa // Jose Polo

Oriol Romeu, Joan Ramon Casals i Xavi Paz durant la roda de premsa // Jose Polo

Ràdio Molins de Rei, l’emissora municipal, endega una nova edició dels seus premis, creats per reconèixer la tasca d’aquells molinencs que han destacat en els àmbits de cultura, comerç, innovació, esports, solidaritat i educació. Aquests sis premis, escollits per un jurat independent en cada categoria, s’entregaran en una gala el proper 16 de gener conjuntament amb altres dos guardons: el Premi Comunicació Miquel Armengol, escollit pel personal de la ràdio, i el Premi Molinenc/a d’Honor, escollit per votació popular.

Els jurats de les diferents categories han presentat el seu candidat a molinenc d’honor. Les persones que opten a aquest reconeixement enguany són Jordi Romeu, històric regidor de l’Ajuntament per Esquerra Nacionalista de Molins de Rei, Vicenç Fernández, president durant 12 anys de l’Associació de Veïns del barri del Canal, Joan Clos, molinenc vinculat al món de la cooperació i autor del llibre L’esperança de viure, Sílvia Bel, actriu amb un paper rellevant en la commemoració del Tricentenari, Josep Monfort, president de l’Associació Amics del Museu des del 2005 i Ana Maria Margarit, mestre durant 45 anys primer a l’escola Estel i després a la Llar d’Infants el Rodó.

Monfort, Romeu, Clos, Margarit i Fernández a primera fila de la roda de premsa // Jose Polo

Monfort, Romeu, Clos, Margarit i Fernández a primera fila de la roda de premsa // Jose Polo

Votacions per internet i per telèfon

Els premis de la ràdio, que mouen un pressupost aproximat de 8.000 euros tot i no tenir una dotació econòmica per als guanyadors, combinaran aquest any les votacions per internet i via telèfon per escollir el Premi Molinenc/a d’Honor. “Anem fent petits canvis en l’estructura dels premis per tal d’anar-los millorant sempre”, ha explicat Oriol Romeu, cap de Programes de l’emissora, durant la roda de premsa de presentació d’aquesta iniciativa. L’any passat es va començar a fer exclusivament per internet i, davant de les peticions d’alguns oients, es va decidir obrir també la via telefònica. Ara s’incorpora amb normalitat aquell canvi d’última hora. Tothom que vulgui ja pot votar a través d’aquests dos canals.

A la roda de premsa hi han assistit gairebé tots els aspirants a Molinenc/a d’Honor, mostrant el seu agraïment pel fet de ser nominats. L’alcalde, Joan Ramon Casals (CiU), ha tingut unes paraules de reconeixement per tots els candidats i ha indicat que aquests premis són “una mostra més del dinamisme que té Molins de Rei”. Per la seva banda, el primer tinent d’alcalde, Xavi Paz (PSC), ha tingut un record per l’exdirector de l’emissora, Miquel Armengol, afirmant que els premis són “el millor homenatge” a l’històric comunicador.

Recomanacions personalitzades