El rock de Paris 29 guanya el desè Empalmat

El guanyador del 10è Empalmat és el grup París 29. La segona posició és per Melting Fast i Timón i Rumba queden en tercer lloc. La pluja no impedeix que es celebri el concurs de música de grups locals en una nit de diumenge plena de públic local.

Cal Manyet festa major

París 29 guayados 10è Empalma't

París 29 durant la seva actuació a plaça de la Llibertat // Laura Herrero

Paris 29 s’ha endut el primer premi de la desena edició del concurs Empalmat. Aquest grup de rock-pop va sorprendre amb la lletra de les seves cançons i la qualitat de la seva música i es va emportar els 1.000 euros del premi.

El grup també de rock, Melting Fast, va quedar en segon lloc. La formació Timón i Rumba, que fusiona rumba i reggae amb un estil diferent, va aconseguir la tercera posició del concurs. Ambdós finalistes es van endur 250 € de premi.

Els membres del jurat d’aquesta edició van ser Joan Figueras, del col·lectiu Metal Defenders; Pilar Casals i David Franch, directora i professor de l’Escola Municipal de Música Julià Canals, respectivament; i Ferran Cardona en representació de Ràdio Molins de Rei.

Nit de diumenge

La 10è edició de l’Empalmat va tornar a la mítica nit de l’Empalmada que aquest any es va celebrar la nit de diumenge a dilluns. Evidentment el públic no era tan nombrós com les dues nits anteriors però la carpa de la plaça de la Llibertat no es va veure buida en cap moment. Un cop acabat el concurs de música, un grup de punxadiscs va amenitzar les hores que quedaven fins les matines del Camell.

La pluja, però, sí que va afectar al recinte de les barres de les diferents entitats ja que tot estava malmès per l’aigua. Tot i així, cap inclemència climàtica va poder parar als molinencs i molinenques per gaudir de l’última nit de Festa Major que va celebrar-se sense cap incident greu registrat.

[sam id=”43″ codes=”true”]

Recomanacions personalitzades