La Plataforma d’Usuaris del Transport Públic entrega a l’Ajuntament 3.833 signatures a favor de la zona 1

La PUTP ha fet entrega de gairebé 4.000 signatures a favor de la inclusió de Molins de Rei a la zona 1 durant el passat ple municipal. A més, demanen ser inclosos a la Ponència Unitària que engloba als diferents partits polítics per avançar en aquesta direcció.

Els portaveus de les formacions polítiques amb De Hoyos durant el ple // Jose Polo

Els portaveus de les formacions polítiques amb De Hoyos durant el ple // Jose Polo

La recollida de signatures a favor de la inclusió de Molins de Rei a la zona 1 de transport públic iniciada al passat mes de febrer ha acabat amb un bon grapat d’adhesions. Ni més ni menys que 3.833 signatures que han estat entregades a l’Ajuntament durant el passat ple municipal del mes de maig.

Aquesta acció ha estat organitzada per la Plataforma d’Usuaris del Transport Públic de Molins de Rei (PUTP) i durant el ple el seu portaveu, Josep Lluís de Hoyos, ha aprofitat per demanar que “l’1 de gener de 2015 Molins de Rei formi part de la zona 1”. De fet, segons de Hoyos, aquest termini és “raonable” i, a més, posarà al municipi “en una millor posició” respecte als possibles canvis que pugui patir el transport públic català en un futur, en referència al projecte T Mobilitat. Per acabar de Hoyos ha mostrat el seu agraïment a totes les persones que van signar a favor d’aquesta iniciativa.

La PUTP vol formar part de la ponència unitària

Dies després d’aquest pas endavant, la plataforma ha demanat al consistori mitjançant instància entrar a formar part de la ponència unitària sobre la inclusió de Molins de Rei a la zona 1 de transport públic. Aquest òrgan reuneix a les diferents formacions polítiques del municipi -totes a favor del moviment- i és l’encarregada de gestionar les negociacions amb la resta d’administracions per aconseguir aquest propòsit.

Recomanacions personalitzades