Glòries com Inés Solana, Jesús González, Pere Galimany i Lluís Casellas són reconegudes a l’Esportíssim

Les entitats esportives de Molins de Rei decideixen premiar figures històriques a l’Esportíssim 2014. Inés Solana, Jesús González, Pere Galimany i Lluís Casellas són alguns dels premiats. 

Foto, des de l'aire, dels participants de l'Esportíssim 2014 // Jose Polo

Foto, des de l’aire, dels participants de l’Esportíssim 2014 // Jose Polo

L’acte més emotiu de l’Esportíssim sempre és el reconeixement als esportistes fet per les pròpies entitats esportives i, enguany, aquesta festa ha tingut més emotivitat que mai. I és que diferents clubs, a mode d’homenatge, han decidit premiar a persones que porten molts anys dedicats als esports de Molins de Rei. Glòries de l’esport local que, després d’anys de dedicació, han rebut un merescut reconeixement en un multitudinari acte celebrat al pati de Ca n’Ametller.

Adéu a l’eterna capitana Inés Solana

Un dels tòtems de l’esport molinenc durant l’última dècada, la capitana del femení d’handbol del Club Esportiu Molins de Rei, Inés Solana, es retira al final d’aquesta temporada. L’entitat molinenca ha decidit premiar-la per la seva trajectòria com a jugadora del primer equip i per haver estat sempre un model a seguir. En la secció masculina, l’handbol del CE Molins de Rei ha premiat al seu equip benjamí que ha aconseguit, entre altres coses, el Campionat del Consell del Baix Llobregat.

This slideshow requires JavaScript.

Jesús González, el capità dels cinc ascensos del CFS Molins 99

15 anys després de la seva fundació, el Club Futbol Sala Molins 99 ha aconseguit cinc ascensos de categoria, que el situen a Tercera Divisió Nacional. En la curta història d’aquesta entitat, Jesús González ha fet de jugador, entrenador i membre de la junta directiva. De fet, González és un dels fundadors del club. Ara posa el punt i final a la seva trajectòria com a jugador. La llum de l’etern capità seguirà brillant a l’entitat. Això sí, fora de la pista. En la secció femenina, el CFS Molins 99 ha decidit premiar a Marina Docón i Clara Docón pel seu compromís com a jugadores i entrenadores de l’entitat.

This slideshow requires JavaScript.

Lluís Casellas, 9 temporades al primer equip del CN Molins de Rei

Després de nou temporades al primer equip de waterpolo del CN Molins de Rei, un dels capitans del conjunt entrenat per Sergi Pedrerol, Lluís Casellas, es retira del món del waterpolo. Casellas, que forma part de l’entitat des del 1993, deixa enrere una gran trajectòria com a waterpolista on ha jugat diverses temporades a Primera Divisió, segona màxima categoria a nivell estatal. D’altra banda, el CN Molins també va premiar al jugador infantil de waterpolo Salvador Sánchez, campió d’Espanya per Autonomies; a la nedadora, Blanca Cortés, classificada pels campionats d’Espanya d’aquest esport; i al nedador Roger Roman, que també s’ha classificat pels campionats d’Espanya.

This slideshow requires JavaScript.

Pere Galimany, l’home que va canviar el rumb del bàsquet femení 

La secció de bàsquet del CE Molins de Rei va decidir premiar Pere Galimany, fins ara entrenador del sènior femení. Galimany ha aconseguit portar l’equip de Tercera a Primera Catalana en només quatre temporades. A més, l’entitat va fer-li un reconeixement al seu equip júnior femení després d’haver aconseguit quedar campiones de lliga de Nivell “A” i, posteriorment, subcampiones de la fase final del Campionat de Barcelona.

This slideshow requires JavaScript.

La generació del 2004, protagonista al Molins de Rei CF

El Molins de Rei Club de Futbol ha decidit premiar a la generació del 2004, la primera acollida per l’actual junta directiva i que ha aconseguit resultats immillorables en aquests sis anys. En la vessant femenina, el premi ha estat per a l’equip aleví Infantil. Les noies de Gerard de Palol han aconseguit guanyar la lliga.

This slideshow requires JavaScript.

L’Atlètic Incresa premia al Benjamí “A” campió

Bonic detall el de l’Atlètic Incresa. L’entitat del barri del Canal ha decidit premiar al seu Benjamí “A”, que ha aconseguit el campionat de Lliga i l’ascens a una categoria superior. És un premi a l’esport de base just l’any que el primer equip també ha aconseguit la primera posició a la seva categoria.

Foto de família del benjamí de l'At Incresa // Jose Polo

Foto de família del benjamí de l’At Incresa // Jose Polo

L’hoquei premia l’equip infantil

Gest similar al de l’Atlètic Incresa el de la secció d’hoquei patins del CE Molins de Rei. L’any que el primer equip ha pujat, per fi, de categoria, han decidit donar-li l’Esportíssim 2014 al seu equip infantil. Aquest conjunt s’ha classificat per jugar la Final Four del Consell Escolar de Barcelona, que es disputarà properament a Sabadell.

L'equip infantil d'hoquei recollint el premi // Jose Polo

L’equip infantil d’hoquei recollint el premi // Jose Polo

Xavier Pérez, Esportíssim 2014 per l’atletisme

La secció d’atletisme de l’Associació Esportiu Molins de Rei ha premiat Xavier Pérez Benaiges per la seva passió i dedicació a les curses de muntanya en els darrers anys. Enguany repetirà en una de les curses de muntanya més exigents de Catalunya, la Ultra-Pirineus, de 100 km de distància i més de 12.000 m de desnivell acumulat

Pérez saluda després de recollir el premi // Jose Polo

Pérez saluda després de recollir el premi // Jose Polo

Vanessa García premiada per la seva dedicació al voleibol

Vanessa García ha estat l’escollida de la secció de voleibol de l’Associació Esportiva Molins de Rei per la seva dedicació i implicació amb l’entitat des de fa molts anys.

García, gran jugadora, amb les autoritats // Jose Polo

Vanessa García, gran jugadora, amb les autoritats // Jose Polo

El Club Gimnàs Molins de Rei reconeix les esportistes millor classificades

El Club Gimnàs Molins de Rei ha fet un reconeixement a les gimnastes més ben classificades en les competicions organitzades per la Federació Catalana de Gimnàstica, algunes de les quals aconseguiran la classificació per anar al campionat d’Espanya, que es disputarà a Valladolid aquest estiu. Aquestes són: Irene Cobler, Marina Castillo, Ivette Roig, Sara Martínez, Maria Montero, Maria Cobler, Laura Espejo, Xènia Coronas, Olga Romero, Sílvia Chacón, Mar Castroviejo, Carla Hernández, Fiona Serra, Marta Gil i Anna Espejo.

El Club Gimnàs va fer pujar a moltes esportistes a l'escenari // Jose Polo

El Club Gimnàs va fer pujar a moltes esportistes a l’escenari // Jose Polo

Associació Futbol Sala Molins reconeix al Cinc Minuts

El reconeixement que l’Associació Futbol Sala ha fet aquesta temporada és per a l’equip revelació, el Cinc Minuts, que ha destacat per la seva esportivitat i ha quedat subcampió de la Segona Divisió i de la Copa Associació. Un nou equip que ha entrat de la millor manera possible a les competicions locals de futbol sala.

El Cinc Minuts sobre l'escenari // Jose Polo

El Cinc Minuts sobre l’escenari // Jose Polo

Manel Martí, premiat pel Club Ciclista Molins de Rei

El Club Ciclista Molins de Rei ha decidit premiar al veterà Manel Martí, que tot i la seva edat és capaç de recórrer més de 200km en bicicleta.

Manel Martí amb les autoritats // Jose Polo

Manel Martí amb les autoritats municipals // Jose Polo

El judo premia la diversitat

Conscients de la dificultat d’escollir a alguns alumnes, la secció de judo del CE Molins de Rei va decidir premiar a diferents joves. Ells són: Marina Ramos, Noelia Saborido, María Roldán, Pablo Acedo, David González, Pau Pavon, Éric Mérida, Xènia Caballero, Màxim López, Joana Morón i Alejandro Ramos.

Els premiats pel judo sobre l'escenari // Jose Polo

Els premiats pel judo sobre l’escenari // Jose Polo

El patinatge reconeix la persistència

La secció de patinantge del CE Molins de Rei ha premiat la persistència de dues de les seves patinadores, Laura Cáliz i Sira García. Després de molts anys dedicats a aquest esport han aconseguint arribar a la màxima categoria en modalitat lliure i de figures obligatòries.

Les dues patinadores recullen el premi // Jose Polo

Les dues patinadores recullen el premi // Jose Polo

La jove promesa Marc García és premiada pel Club Escacs Molins

El Club Escacs Molins ha decidit premiar a Marc García. En la seva curta edat ja és un jugador federat que ha participat en les competicions organitzades per la Federació Catalana d’Escacs, a més d’infinitat de tornejos disputats arreu de Catalunya. Enguany té la possibilitat de participar en el Campionat d’Espanya, que tindrà lloc a Granada.

Marc García, la jove promesa dels escacs, amb les autoritats // Jose Polo

Marc García, la jove promesa dels escacs, amb les autoritats // Jose Polo

Els campions de Catalunya de billar també reben l’Esportíssim

La secció de billar del Foment Cultural i Artístic ha premiat a José María Márquez, Alberto Ortega i Jordi García, campions de Catalunya de billar en diferents modalitats.

El guanyadors de l'Esportíssim per part del Billar del Foment // Jose Polo

El guanyadors de l’Esportíssim per part del Billar del Foment // Jose Polo

La petanca entrega el premi als campions

El reconeixement del Club Petanca Riera Bonet ha estat per als jugadors que s’han proclamat campions de la lliga organitzada per la Federació Catalana de Petanca, sisena divisió, que els donarà pas a competir la temporada vinent en la Divisió Superior.  Aquests són: Andres Bernal, Pau Badia, Francisco Mercader, Juan González, José Fernández, José Maria Pérez, Gerard Delfi, Miquel Ortuño, Xavier Fernández, Gerard Fernández, Demetrio Vidal, Manolo Montero, Eduard Domingo, José Moreno, Antonio Hidalgo, Salvador Borrego, Luis Cintas, Jonathan Luque i Angel Torres.

Foto, des de l'aire, dels participants de l'Esportíssim 2014 // Jose Polo

Foto, des de l’aire, dels participants de l’Esportíssim 2014 // Jose Polo

Recomanacions personalitzades