Un intens aiguat torna a col·lapsar el centre de Molins de Rei durant uns minuts

El carrer Jacint Verdaguer i el nou carrer Rafael Casanova han quedat inundats per la potent pluja caiguda aquest divendres a la tarda deixant imatges espectaculars. En pocs minuts l’aiguat ha perdut intensitat i tot ha tornat a la normalitat. La passada tardor ja es va viure un episodi similar. 

Molins de Rei té un problema amb la pluja i aquest divendres 30 de maig s’ha tornat a demostrar, com ja va passar durant el passat mes de novembre. Quan cauen molts litres d’aigua en poc temps el centre del municipi, literalment, s’inunda. Part d’aquesta zona va ser reformada recentment i allà serà on es farà l’obra estrella del govern municipal, el nou pati del Palau.

 

Al voltant de les 18:30 hores la pluja ha fet acte de presència a Molins de Rei amb contundència. Això ha fet que, ràpidament, el carrer Jacint Verdaguer es convertís en una riera i el carrer Rafael Casanova s’inundés. Els bombers s’han vist obligats a intervenir. Durant uns minuts, el caos ha regnat al centre del municipi. La situació ha tornat a la normalitat amb certa rapidesa. Així ho afirmava l’alcalde, Joan Ramon Casals (CiU), al voltant de les 19 hores, a través de Twitter. “Ara tot ja està amb certa normalitat”, ha dit Casals a través d’aquesta xarxa social.

Evidentment, els comerços del carrer Rafael Casanova s’han vist afectats per la pluja. Un d’ells, Nejoma Interiors, es va veure obligat a reformar bona part de la seva botiga el passat mes de novembre. Ara, set mesos després, es troben amb una situació similar.

Recomanacions personalitzades