Els Matossers ja descarreguen castells de 7

La colla castellera de Molins de Rei ha aconseguit descarregar un castell de set a Caldes de Montbui. És el primer de la temporada. La fita, que l’any passat va costar molt d’aconseguir, enguany arriba a principis de temporada. 

Imatge del 3 de 7 fet a Caldes // Matossers de Molins de Rei

Imatge del 3 de 7 fet a Caldes // Matossers de Molins de Rei

Els Matossers van tancar la temporada passada aconseguint un castell de 7. Aquesta fita, a la qual va costar molt arribar, ja s’ha aconseguit a principis del present curs, un fet que demostra la millora del nivell de la colla castellera de Molins de Rei.

El primer castell de set de l’any s’ha descarregat a la Diada de Primavera dels Castellers de Caldes de Montbui. Precisament també va ser en aquesta població vallesana on es va arribar al castell de 7 la temporada passada. Després de fer la torre de 6 en primera ronda, els Matossers han encarat el 3 de 7 amb il·lusió i confiança. Tot i que la descarregada no ha estat fàcil i des de la colla s’assegura que “es va patir”, finalment els marró argila s’han fet amb el seu objectiu, defensant bé tant el tronc com la pinya. Amb optimisme, el cap de colla, Salva Prat, assegura que després d’aquest 3 de 7 tan matiner “n’han de venir molt més”. Només és maig i queda molta temporada per endavant. De fet, molt aviat, els Matossers intentaran assaltar el 4 de 7, que està donant bons resultats als assajos.

L’actuació dels Matossers a Caldes es va tancar amb un 5 de 6 molt segur i amb estrenes al tronc. A la plaça de Caldes van estar acompanyats dels Castellers de Mollet, els de la Sagrada Família i els amfitrions, els de Caldes. Els locals van titllar la seva actuació d’“històrica”, ja que van descarregar un 3 de 7, un 4 de 7 i un 3 de 6 per sota, aquests dos últims els primers descarregats de la temporada, a més d’un vano de 5, el primer de la seva història. Després del vano, van tornar a fer un pilar de 4 reivindicatiu per solidaritzar-se amb la petició de construcció d’un nou edifici escolar per al CEIP El Calderí i donar suport a la Plataforma d’Afectats per la Hipoteca, tal com van fer els Matossers a Sant Boi la setmana passada.

L’altra colla vallesana, els Castellers de Mollet, van descarregar un 4 de 6, un 4 de 6 amb l’agulla i un 3 de 6. La darrera colla convidada, els Castellers de la Sagrada Família, van impressionar a plaça en obrir l’actuació amb un 3 de 7 aixecat per sota ràpid i molt anivellat, un 4 de 7 amb l’agulla en segona ronda i un 4 de 7 per concloure la seva actuació.

Aquesta setmana, a Sant Vicenç

La propera actuació dels Matossers serà el proper dissabte 31 a Sant Vicenç dels Horts, on es celebrarà la XX Trobada de Colles del Baix Llobregat. Estaran acompanyats dels Castellers de Sant Feliu, Castellers de Gavà, Castellers d’Esplugues, Castellers d’Esparreguera, Castellers de Viladecans, Castellers de Cornellà, Castellers de Castelldefels, Encantats de Begues i els amfitrions, els Castellers de Sant Vicenç dels Horts, els Carallots. La cita serà al Parc de la Foneria a partir de les 18 h.

Recomanacions personalitzades