El CN Molins de Rei finalitza tercer a Primera i recupera l’orgull ferit

El masculí de waterpolo finalitza en tercera posició de Primera Nacional, segona màxima categoria a nivell estatal. L’equip recupera així l’orgull ferit després de salvar la categoria in extremis la temporada passada. 

El CN Molins de Rei torna a ser un equip jove // Jose Polo

Imatge del CN Molins de Rei abans de començar un partit d’aquesta temporada // Jose Polo

L’absolut de waterpolo masculí del Club Natació Molins de Rei ha finalitzat la competició de lliga ocupant la tercera posició, a només un lloc de la zona de promoció a Divisió d’Honor, màxima categoria a nivell estatal. Només el Poble Nou, que ha dominat amb mà de ferro, i l’Echeyde de Tenerife han quedat per davant dels molinencs. Aquest resultat arriba després que la temporada passada l’equip es jugués la salvació a les últimes jornades. Per tant, es pot considerar un èxit i una gran progressió. A més, l’equip ha deixat vertaderes exhibicions pel record plantant cara sempre contra equips amb més recursos econòmics.

La tercera plaça significa el retorn al nivell que ha tingut el Molins durant els últims anys, quan va acabar en més d’una ocasió en aquesta mateixa posició, la tercera. D’alguna manera, es pot dir que el waterpolo molinenc ha recuperat l’orgull ferit. Sota la direcció una temporada més de l’olímpic Sergi Pedrerol, els jugadors joves de l’equip han fet un salt de qualitat respecte la temporada passada. Altres homes més experimentats també han fet un pas endavant. En aquest aspecte es remarcable la temporada d’Axel Contreras, que amb 25 anys ha realitzat 53 gols, xifra que l’ha col·locat entre els cinc màxims artillers de la categoria.

Sergi Pedrerol dóna instruccions en un temps mort // Jose Polo

Sergi Pedrerol dóna instruccions en un temps mort // Jose Polo

L’últim partit de lliga va acabar amb victòria per 7 a 5 contra el Waterpolo Azkartza. L’afició de la Piscina Municipal va poder acomiadar als seus jugadors amb una victòria. També un dels joves valors de l’entitat, Marc Prat, va tornar a l’aigua després de superar una greu lesió que l’ha tingut apartat de la piscina durant uns mesos. L’equip de l’esport molinenc que competeix en una categoria més alta encara té, sense cap mena de dubte, marge de millora. El waterpolo de Molins de Rei té futur.

Recomanacions personalitzades