El CN Molins de Rei aconsegueix la permanència a Primera Divisió

CN Molins de Rei 12-3 Metropole. Aquesta victòria i la resta de resultats de la jornada donen matemàticament la permanència a Primera Divisió. La concentració durant tot el partit i la bona feina en defensa han estat les claus per poder guanyar als canaris. 

baner waterpolo

Els moilnencs van fer una defensa de ferro // Marta Pedrola

Els moilnencs van fer una defensa de ferro // Marta Pedrola

Concentrats, amb il·lusió i com una pinya. Així arribaven els homes de l’absolut de waterpolo del Club Natació Molins de Rei al partit contra el Metropole, crucial per definició. Concentrats perquè sabien de la importància d’aquest partit, amb mitja permanència en joc, amb il·lusió perquè és un equip que mai ha perdut la confiança i sempre ha afrontat les dificultats de cara i com una pinya perquè d’aquesta manera han aconseguit sortir d’una situació extremadament delicada.

Va ser sense dubte un dels partits més importants de la història recent del waterpolo molinenc. El primer partit d’aquest cap de setmana era clau. El Metropole, un equip que està a la zona mitja de la classificació, i que en aquestes alçades de la temporada no es jugava absolutament res, era el rival.

Els molinencs van fer un gran esforç per aconseguir l'empat // CN Molins de Rei

El CN Molins ha superat una mala temporada// Arxiu, partit contra Poble Nou —  CN Molins

L’equip tècnic canari trepitjava la Piscina Municipal amb una única preocupació, si es podria avançar l’hora del matx perquè sinó podien perdre el vol de tornada a Las Palmas. El rival dels molinencs no semblava prendre’s amb serietat aquesta jornada de lliga, una actitud totalment contrària a la dels entrenats per Sergi Pedrerol que han estat a l’alçada del partit.

El conjunt local va començar fort en defensa, una peculiaritat molinenca que els fa especials dins l’aigua i que en aquest partit va ser una de les armes que van treure per poder fer-se amb el matx. Axel Contreras posava l’1 a 0 als 4 minuts. Tot seguit, Aitor Carranza s’encarregava de fer el 2 a 0 i tot i que encara era ben d’hora marxaven al segon temps agafant aire.

El segon temps va ser un festival de gols molinencs, una exhibició que donava tranquil·litat a Sergi Pedrerol i els seus. Dos de Nil Marsal, un altre de Contreras i Ricard Prats van aconseguir 6 a 0 rodó. Els 50 espectadors, aproximadament, que es van apropar fins a la Piscina Municipal per poder presenciar aquest matx, vibraven. Per primera vegada en molt de temps el CN Molins de Rei s’imposava amb superioritat al rival. Els visitants feien els dos primers gols del partit i així arribava la mitja part.

Els canaris es van relaxar a partir del tercer període deixant fluir el partit sense gaire ímpetu mentre que els molinencs no perdien la concentració ni les ganes de sumar els tres punts. Cal destacar la gran feina del porter local, Erik Evered durant els 32 minuts, pilar importantíssim en aquest equip, un jugador que no falla mai en les grans cites. Acabava el tercer període amb 8 a 3.

Amb el partit sentenciat des de feia estona i amb màxim avantatge respecte el rival, el CN Molins de Rei acabava el partit més important d’aquest cap de setmana amb un brillant 12 a 3 que feia que tota la graderia s’aixequés per aplaudir als molinencs.

La victòria va ser vital, tant, que ja poden respirar tranquils perquè la temporada vinent continuaran en la segona màxima categoria estatal, a Primera Divisió. La derrota del Tres Cantos contra el Sevilla hores després certificava la permanència. El final d’un malson per al waterpolo molinenc, ara cal despertar i pensar en la temporada vinent.

Recomanacions personalitzades